Kelly Rowland:

Røper fødsel - og babynavn

- Vi er så takknemlige.

BABYLYKKE: Kelly Rowland og ektemannen Tim Weatherspoon fikk sin andre sønn 21. januar. Her er ekteparet i 2018. Foto: Broadimage / REX / NTB
BABYLYKKE: Kelly Rowland og ektemannen Tim Weatherspoon fikk sin andre sønn 21. januar. Her er ekteparet i 2018. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert

Artisten Kelly Rowland (39) er nok mest kjent som et av de tre medlemmene i den berømte jentegruppa «Destiny's Child». Sammen med Beyoncé Knowles (39) og Michelle Williams (40) herjet trioen hitlistene i flere år, før de i 2006 kastet inn håndkleet for godt.

I ettertid er det utvilsomt Beyoncé som har hatt størst suksess, og det har vært ganske stille fra de to andre medlemmene. Lørdag gir imidlertid Kelly Rowland lyd fra seg, og deler en gladnyhet med sine over ti millioner følgere på Instagram.

I et innlegg røper 39-åringen nemlig at hun og ektemannen Tim Weatherspoon (46) har fått sitt andre barn. Sønnen Noah Jon kom til verden 21. januar.

«På den 21. dagen, i det 21. året, i det 21. århundre, hilste Noah Jon Weatherspoon oss velkommen», skriver stjernen sammen med et bilde av den nyfødte sønnen og eldstemann Titan Jewell (6).

«Vi er så takknemlige», legger hun til.

TV-blemme

Dette er ekteparets andre sønn. Den førstefødte Titan Jewell kom til verden i 2014 - samme år som Rowland og Weatherspoon giftet seg i et storslått utendørsbryllup på Costa Rica.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer