Kelly Rowland:

Røper fødsel - og babynavn

- Vi er så takknemlige.

BABYLYKKE: Kelly Rowland og ektemannen Tim Weatherspoon fikk sin andre sønn 21. januar. Her er ekteparet i 2018. Foto: Broadimage / REX / NTB
BABYLYKKE: Kelly Rowland og ektemannen Tim Weatherspoon fikk sin andre sønn 21. januar. Her er ekteparet i 2018. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert

Artisten Kelly Rowland (39) er nok mest kjent som et av de tre medlemmene i den berømte jentegruppa «Destiny's Child». Sammen med Beyoncé Knowles (39) og Michelle Williams (40) herjet trioen hitlistene i flere år, før de i 2006 kastet inn håndkleet for godt.

I ettertid er det utvilsomt Beyoncé som har hatt størst suksess, og det har vært ganske stille fra de to andre medlemmene. Lørdag gir imidlertid Kelly Rowland lyd fra seg, og deler en gladnyhet med sine over ti millioner følgere på Instagram.

I et innlegg røper 39-åringen nemlig at hun og ektemannen Tim Weatherspoon (46) har fått sitt andre barn. Sønnen Noah Jon kom til verden 21. januar.

«På den 21. dagen, i det 21. året, i det 21. århundre, hilste Noah Jon Weatherspoon oss velkommen», skriver stjernen sammen med et bilde av den nyfødte sønnen og eldstemann Titan Jewell (6).

«Vi er så takknemlige», legger hun til.

TV-blemme

Dette er ekteparets andre sønn. Den førstefødte Titan Jewell kom til verden i 2014 - samme år som Rowland og Weatherspoon giftet seg i et storslått utendørsbryllup på Costa Rica.

- Vi er i ekstase over å offentliggjøre at vi i dag er blitt stolte foreldre til vår første sønn. Alle er friske og glade, sa «Destiny's Child»-stjernen til People den gang.

Ekteparet fant kjærligheten i 2011.

At de ventet en sønn, lå imidlertid i kortene legge før fødselen. Rowland kom nemlig i skade for å røpe kjønnet i beste sendetid på tv-kanalen Fox News.

- Vi er veldig gira! Så langt har alt gått bra. Jeg føler at babyen allerede har blitt bortskjemt. Sånn som Caress-familien min (skjønnhetsmerke som Rowland representerer, red.anm.) har gitt ham masse badeleker, det er veldig gøy, sa hun.

Det tok ikke mange sekundene før Rowland selv ble klar over at hun hadde avslørt kjønnet:

- Oj, det er, ehm, ok samma! Det blir en gutt!

Mistet moren

Sønnens fødsel i 2014 ble imidlertid raskt overskygget av en trist nyhet. Bare en måned etter at Titan Jewell kom til verden, opplevde den nybakte moren nemlig å miste sin egen mor, Doris Rowland Garrison.

Hun gikk bort 2. desember 2014, 66 år gammel. Rowland uttrykket stor sorg i en pressemelding som ble sendt ut kort tid etter dødsfallet.

«Det er med dyp sorg jeg annonserer min mors bortgang. Hun var en utrolig sjel som gjorde utallige oppofrelser slik at jeg kunne bli den kvinnen - og nå moren - jeg er i dag. Vi setter pris på all kjærlighet og støtte med ydmykhet, og ber bare om privatliv i denne vanskelige tiden», het det i uttalelsen.

Doris Rowland Garrison oppdro Kelly og storebroren hennes Orlando alene, etter at hun ble skilt i 1988.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men for noen år siden delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

I skyggen

I fjor sommer innrømmet Rowland at tiden etter «Destiny's Child» ikke bare har vært enkel. Det kom frem i en episode av australske «The Voice», hvor 39-åringen er en av mentorene.

I episoden betrodde Rowland seg til en av deltakerne, Chris Sebastian. Han fortalte nemlig at han ofte følte seg i skyggen av broren sin Guy.

Som svar innrømmet Rowland at hun selv har kjempet med følelsen av å stå i skyggen av en person hun står nær. I Rowlands tilfelle dreide det seg imidlertid om Beyoncé.

KJENT TRIO: Kelly Rowland fortalte at det ikke var enkelt å være i samme gruppe som Beyoncé. Foto: NTB
KJENT TRIO: Kelly Rowland fortalte at det ikke var enkelt å være i samme gruppe som Beyoncé. Foto: NTB Vis mer

- Jeg kjenner godt igjen den følelsen. Kan du forestille deg hvordan det er å være i en gruppe med Beyoncé? lød svaret fra Rowland.

Den kjente sangeren forklarte videre at hun ofte hadde vanskeligheter med å stole på sine egne valg, fordi hun ikke ønsket å bli sammenlignet med sin verdenskjente venninne.

- Jeg ville torturere meg selv i hodet mitt. Jeg ville avstå fra å ha på meg en bestemt kjole fordi folk ville sagt: «Det er likt som Beyoncé». Eller at jeg ikke kunne lage en bestemt sang fordi folk ville sagt at det hørtes ut som noe hun ville ha laget. De vil alltid sammenligne oss uansett hva, sa Rowland, ifølge ET Online.

LES OGSÅ: Dette skal hun gjøre nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer