Linni Meister:

Røper flytteplaner

- Jeg vil jo egentlig ikke selge.

FLYTTER: Linni Meister er klar for nytt hjem. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
FLYTTER: Linni Meister er klar for nytt hjem. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert

Fredag kunne influenser og TV-profil Linni Meister (36) avsløre på Instagram at hun selger hjemmet sitt på Skogen, eller Holmenkollens solside som det komme frem i annonsen.

Boligen er lagt ut for salg med en prisantydning på 6,6 millioner kroner, og overfor Se og Hør forteller Linni at det er med tungt hjerte hun nå selger hjemmet sitt.

- Jeg vil jo egentlig ikke selge, da jeg virkelig elsker leiligheten vår og har skapt mange gode minner her med min fantastiske sønn, forteller hun.

Derfor flytter de

Videre påpeker TV-profilen at sønnen Dennis begynner på ungdomsskolen til høsten, og at det derfor er fint å flytte nærmere skolen han skal gå på.

- Han har ofte med venner hjem og jeg tenker det blir mer praktisk å finne et hjem der han eventuelt får sin egen etasje, fortsetter hun.

NY MANN: Linni Meister prøvde å finne lykken på «Linni søker drømmeprinsen», men dro tomhendt hjem. Nå viser hun derimot frem sin nye mann. Reporter Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Foreløpig vet ikke 36-åringen hvor ferden går videre.

- Det er med tungt hjerte jeg selger, men minnene tar jeg med videre i vårt nye hjem. Vi er fortatt på jakt, så det er en spennende og litt slitsom tid.

TV-koblinger

I annonsen, under bildene, står det blant annet «her kan du invitere venner til 4-stjerners middag», «nydelig utsikt mot Tigerstaden» og «leiligheten byr på en enestående panoramautsikt hvor du kan drømme deg bort i ditt eget univers».

Dette er alle koblinger til tidligere og nåværende TV-produksjoner Linni har vært en del av.

«LINNIS UNIVERS»: Linni Meister og kjæresten Morten møter på utfordringer i forholdet. Video: Discovery+. Vis mer

- Jeg synes det er kult at de har laget annonsen sånn med tanke på hvem som er eieren, sier hun.

Tidligere denne uka viste influenseren frem sin nye kjæreste Morten Rognstad (44) da de dukket opp sammen for første gang på rød løper.

Foreløpig er det bare Linni og sønnen som flytter videre sammen.

LES OGSÅ: - En stor plass i hjertet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer