Rikke Isaksen:

Røper flytteplaner

Rikke Isaksen skal ikke lenger bli boende i Nord-Norge.

FLYTTER: Rikke Isaksen bor for tiden i Bodø, men det blir ikke lenge før hun pakker sakene og flytter. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FLYTTER: Rikke Isaksen bor for tiden i Bodø, men det blir ikke lenge før hun pakker sakene og flytter. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rikke Isaksen (27) er for tiden en av seks gjenværende kjendiser i årets «Kompani Lauritzen».

27-åringen ble først kjent gjennom deltakelsen i «Ex on the Beach», men trakk seg etter hvert ut av rampelyset og flyttet fra hovedstaden for å jobbe på fiskebåt i nord.

Nå kan hun imidlertid røpe nye planer.

Flytter

Det er overfor TV 2 Isaksen nå kan røpe at hun har planer om å pakke sakene i Nord-Norge.

- Jeg skal flytte tilbake til Oslo, forteller hun til kanalen.

Isaksen legger til at både moren og mormoren også flytter sørover, og at hun kommer etter hun er ferdig på fiskebåten i juni. Hun er optimistisk når det gjelder å flytte sørpå igjen.

- Det føles utrolig godt. Min største frykt har vært at jeg og søsteren min skulle bosette oss i Oslo og de fortsette å bo i Bodø. Nå ser jeg for meg at vi alle blir boende her permanent, forteller hun videre til TV 2.

Isaksen har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Røpet kjæreste

Isaksen kunne i fjor røpe at hun har funnet kjærligheten. I et intervju med Rød Løper kunne hun fortelle at hun møtte den utvalgte på fiskebåten hun jobber på - og at hun har valgt å holde forholdet privat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.