Rikke Isaksen:

Røper flytteplaner

Rikke Isaksen skal ikke lenger bli boende i Nord-Norge.

FLYTTER: Rikke Isaksen bor for tiden i Bodø, men det blir ikke lenge før hun pakker sakene og flytter. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FLYTTER: Rikke Isaksen bor for tiden i Bodø, men det blir ikke lenge før hun pakker sakene og flytter. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rikke Isaksen (27) er for tiden en av seks gjenværende kjendiser i årets «Kompani Lauritzen».

27-åringen ble først kjent gjennom deltakelsen i «Ex on the Beach», men trakk seg etter hvert ut av rampelyset og flyttet fra hovedstaden for å jobbe på fiskebåt i nord.

Nå kan hun imidlertid røpe nye planer.

Flytter

Det er overfor TV 2 Isaksen nå kan røpe at hun har planer om å pakke sakene i Nord-Norge.

- Jeg skal flytte tilbake til Oslo, forteller hun til kanalen.

IKKE LENGER SINGEL: RIkke Isaksen, kjent fra Ex on the Beach, har funnet kjærligheten. Reporter: Jonas Hammer. Video/klipp: Celina Morken. Vis mer

Isaksen legger til at både moren og mormoren også flytter sørover, og at hun kommer etter hun er ferdig på fiskebåten i juni. Hun er optimistisk når det gjelder å flytte sørpå igjen.

- Det føles utrolig godt. Min største frykt har vært at jeg og søsteren min skulle bosette oss i Oslo og de fortsette å bo i Bodø. Nå ser jeg for meg at vi alle blir boende her permanent, forteller hun videre til TV 2.

Isaksen har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Røpet kjæreste

Isaksen kunne i fjor røpe at hun har funnet kjærligheten. I et intervju med Rød Løper kunne hun fortelle at hun møtte den utvalgte på fiskebåten hun jobber på - og at hun har valgt å holde forholdet privat.

Om møtet med kjæresten, hadde hun den gang følgende å si:

- Ja, det var ganske perfekt.

Det er ukjent hva som skjer nå som Isaksen pakker sakene og flytter til Oslo.

LES OGSÅ: - En utfordring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer