Silje Norendal og Alexander Bonsaksen:

Røper flytteplaner

Det norske kjendisparet vurderer å flytte hjem igjen.

VIL RETURNERE: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen vurderer å flytte hjem igjen til Norge. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

VIL RETURNERE: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen vurderer å flytte hjem igjen til Norge. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer kunne jubelen stå høyt i taket for tidligere snowboardkjører Silje Norendal (28) og hockeykjæresten Alexander Bonsaksen (35) . Da ble de nemlig foreldre for første gang - til en jente.

Den lille jenta fikk navnet Bianca.

Samtidig som det ble kjent at det norske stjerneparet ventet sitt første barn, avslørte Norendal at hun skulle legge snowboardbrettet på hyllen.

Bonsaksen er imidlertid fremdeles aktiv som hockeyspiller, og paret har derfor vært bosatt i Finland de siste årene. Der spiller han for laget KooKoo.

Nå kan det se ut til at paret planlegger å returnere til Norge.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

- Andre ting å ta hensyn til

Ifølge TV 2 har Bonsaksen flere ganger vært åpen om at han vurderer å returnere til hjemlandet. Hans nåværende kontrakt med den finske klubben går ut etter denne sesongen, og sjansen er dermed større for en eventuell retur.

Overfor TV 2 røper han nemlig at det ser ut til at han etter sesongen avslutter utenlandskarrieren.

- Alt har sin tid. Jeg er blitt 35 år og har stiftet familie. Det er litt andre ting å ta hensyn til enn tidligere, sier han.

Bakgrunnen for avgjørelsen skal være at hockeyspilleren og Norendal ønsker å oppdra datteren i Norge.

- Jeg har full forståelse for at Silje vil være i Norge hvor vi har foreldre og venner. Det er et helt annet liv her hvor hun er alene med barnet når jeg spiller kamper og er på trening, og hun sitter hjemme i leiligheten.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

35-åringen legger heller ikke skjul på at det har vært stort å bli pappa og å stifte familie, og påpeker at til tross for at det som regel bare er hyggelig, kan det fort bli slitsomt med våkne netter.

Overfor Se og Hør forteller Norendal at hun og Bonsaksen vil at datteren skal starte i barnehage i Norge. Samtidig kunne hun også avsløre at hun har kontrakt med det svenske medieselskapet NENT Group.

- Jeg har kontrakt med NENT, og gleder meg veldig til å jobbe. Planen er at jeg skal få prøve meg i litt forskjellige roller, men det blir innenfor sport, røper hun.

Overraskende graviditet

Da Se og Hør snakket med Norendal i mai, bare kort tid før hun ble mamma for første gang, kunne hun fortelle at graviditeten kom overraskende på.

- Jeg har en lege som har kjent meg lenge, og hun sa at hun ville vi skulle begynne å prøve nå hvis vi ville ha barn. Vi hadde dårlig tid, innrømmet 28-åringen til Se og Hør den gang.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Legen forklarte situasjonen til Norendal som en slags tidlig overgangsalder. Det var ikke mangel på egg, men andre verdier var veldig dårlige.

- Kroppen min er på en måte eldre enn det jeg egentlig er, sa Norendal.

LES OGSÅ: - Jeg forlovet meg nettopp med min beste venn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer