Emma Ellingsen:

Røper flytteplaner

Influenser og TV 2-profil Emma Ellingsen bytter adresse etter ett år.

NYTT KRYPINN: «Bloggerne»-aktuelle Emma Ellingsen skal flytte. FOTO: Espen Solli / TV 2
NYTT KRYPINN: «Bloggerne»-aktuelle Emma Ellingsen skal flytte. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

I januar får vi et gjensyn med influenser Emma Ellingsen (20) på skjermen i en flunkende ny sesong av TV 2-programmet «Bloggerne». Der røper Ellingsen at det vil bli fokusert en del på operasjonen som seerne har fått ta del i.

I slutten av forrige sesong gikk 20-åringen gjennom en såkalt kjønnskorrigerende operasjon.

Til Se og Hør forteller Ellingsen at hun føler et kapittel er avsluttet.

- Jeg kommer til å fortsette å snakke om situasjonen og ting jeg opplever, men jeg er glad for at jeg kunne ha med folk fra start til slutt, for jeg føler det har blitt bygget veldig opp til nettopp operasjonen de siste årene, sier hun.

Savnet familien

I forrige sesong tok Ellingsen også med seerne på flyttelasset, da hun forlot barndomshjemmet i Tønsberg til fordel for hovedstaden. Da skulle 20-åringen bo alene for første gang.

- Nå er det ett år siden jeg flyttet til Oslo. I starten synes jeg det var litt rart, men jeg tror det bare var det at det var så mørkt og corona, så det var ikke noe sosialisering eller noe som helst, forteller hun om opplevelsen.

MER FAMILIETID: Med nytt bosted håper Ellingsen at det følger med mer tid med familien. Foto: Espen Solli / TV 2/ NTB
MER FAMILIETID: Med nytt bosted håper Ellingsen at det følger med mer tid med familien. Foto: Espen Solli / TV 2/ NTB Vis mer

Nå skal influenseren feire ettårsdag i Tigerstaden ved å pakke flyttelasset nok en gang.

- Jeg har jo leid en leilighet i Oslo, og nå skal jeg til en ny, som ikke er langt unna der jeg bor nå. Det er ett soverom. Pappa har kjøpt, så jeg leier av pappa. Det blir litt sånn at familien kan komme når de vil, det har jeg savna, innrømmer 20-åringen.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Den leiligheten jeg har hatt nå har vært superfin, men det har vært lite plass til at jeg kan ha familie over. Så det gleder jeg meg til nå når jeg skal flytte.

Julefri

Og det skal ikke være mangel på nettopp familietid for influenseren i juletiden. Sammen har familien Ellingsen kost seg med pepperkakebaking og «Hjemme Alene 3», som hun må se hver jul.

Ellers skal 20-åringen gjøre som folk flest i julen - slappe av med sine nærkontakter og ta fri fra influenserjobben.

- Jeg tror jeg klarer å legge det fra meg til en grad, men sosiale medier er en 24-timers jobb. Jeg tenker på hva jeg kan legge ut neste gang. Men samarbeid klarer jeg å legge fra meg, så jeg passer på at jeg får litt fri.

LES OGSÅ: Stina Bakken: Pynter til jul for over 60 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer