«Farmen»-Tonje og Simon:

­Røper flytteplaner

Både Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen går inn i det nye året med ny adresse.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tonje Frigstad (21) har blitt en av de mest profilerte deltakerne i årets «Farmen»-sesong. 21-åringen var også den yngste deltakeren og endte til slutt på en andreplass i konkurransen.

Sammen med Simon Tronstad Jacobsen (23) har hun blant annet stått for årets «Farmen»-flørt. Jacobsen endte for øvrig på en fjerdeplass i årets «Farmen»-sesong.

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Her forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

«Farmen»-duoen har tidligere avslørt overfor Se og Hør at de er forelsket, men de vil imidlertid ikke bekrefte om de har blitt kjærester riktig ennå.

Under Se og Hørs livesending søndag kveld, i anledning « Farmen»-finalen, kunne imidlertid Frigstad røpe at både hun og Jacobsen har planer om å flytte på seg.

Får ny adresse

Mens Jacobsen til vanlig bor i Tromsø, er Frigstad bosatt på Sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Etter jul vil de derimot få nye adresser.

Overfor Se og Hør avslørte nemlig duoen at de begge skal flytte til Oslo.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad hadde en pågående flørt inne på «Farmen». I en av episodene kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Selv om de har bodd tett på hverandre inne på «Farmen»-gården har de imidlertid ikke planer om å flytte sammen, men i hver sin leilighet.

– Det tror jeg blir veldig bra, sa Frigstad, som midlertidig bor i Oslo ettersom hun har vært aktuell som vikar for programleder Sophie Elise Isachsen (26) i «God kveld Norge».

Blir kjent på ny måte

Gjennom tolv uker sammen på «Farmen»- gården har de to turtelduene rukket å bli godt kjent.

- Vi ble veldig nære inne på gården, så det å komme ut og ikke være sammen hele tiden var litt merkelig, fortalte 21-åringen og så bort på Jacobsen, som la til han syntes det hadde vært litt tomt uten henne.

SØT MUSIKK: Tonje og Simon fant tonen på «Farmen», og har bevart den gode stemningen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Jacobsen mintes at han syntes det var rart å se Frigstad med sminke for første gang. Frigstad på sin side husker veldig godt da hun så Jacobsen i «vanlige klær».

- Inne på gården får man ikke hele inntrykket av den andres personlighet, man er ganske låst til praktiske klær. Det er veldig gøy nå, fortsatte «God kveld Norge»-vikaren.

- Er ganske forelsket

Bare halvannen dag etter at duoen møtte hverandre for første gang etter innspillingen tok de en prat med Se og Hør. Den gang delte 21-åringen sine første tanker om Jacobsen.

– Jeg tenkte at han er høy og har langt hår. «Hvem er dette?». Etter hvert skjønte jeg at han er nordlending i tillegg, så jeg lurte på hvordan dette skulle gå. Men det gikk jo veldig fint da. Først fikk jeg for meg at han er fra Bergen, fortalte Frigstad den gang.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Video: TV 2 Vis mer

Hun fortalte videre at følelsene for tromsøværingen bare ble sterkere og sterkere etter hvert som innspillingen skred frem.

«Farmen»-duoen fortalte også at de var litt forelsket, og under søndagens livesending innrømmet Jacobsen:

– Jeg er nok ganske forelsket i Tonje ja, men vi tar det rolig.

Frigstad bekreftet også at hun er forelsket.

LES OGSÅ: «Farmen»-Kåre: Sonet 21 dager i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer