Ingrid Landmark Tandrevold:

Røper flytteplaner

Ingrid Landmark Tandrevold har holdt husnyheten hemmelig siden november.

BOLIGKJØP: Ingrid Landmark Tandrevold (t.v.) har blitt huseier. Her avbildet med skiskytter-kollega Tiril Eckhoff. Foto: Pa Photos/ NTB
BOLIGKJØP: Ingrid Landmark Tandrevold (t.v.) har blitt huseier. Her avbildet med skiskytter-kollega Tiril Eckhoff. Foto: Pa Photos/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av februar kunne skiskytterstjerna Ingrid Landmark Tandrevold (24) juble over å ha tatt bronse på normaldistansen i VM. Tirsdag kan hun også røpe at det går på skinner på hjemmebane.

- Vi har en nyhet å komme med, og det er at vi har kjøpt hus, sier hun i en video på YouTube-kanalen sin, hvor hun følges av over 15 000 abonnenter.

- Upraktisk

Hun har vært sammen med kjæresten Trygve B. Markset i fire år, og nylig fortalte hun til Dagbladet hva de hjemme har betydd for henne på vei mot mesterskapsmedaljen.

Men tilbake til huskjøpet. Boligen ble nemlig kjøpt allerede i november, et hus fra 1987, men først nå deler de nyheten. Tandrevold ville nemlig ikke at fokuset skulle ligge på boligkjøp, men skiskyttersesongen.

DRØMMEBOLIGEN: I Youtube-serien «Klarna stikker innom» viser Jan Thomas og kjæresten Harlem fram den nye leiligheten sin. Vis mer

- Men nå blir det vår, nå er det oppussing på «g» og fullt trøkk, sier hun videre i videoen, og røper at hun har tenkt til å la følgerne få ta del i oppussingsprosjektet.

Og prosjekt blir det. 24-åringen nevner nemlig flere planer, og viser blant annet tegninger for det kommende badet.

- Dette badet her har vært en liten utfordring. For det er to rom, men vi var ikke så gira på to rom for det er jo upraktisk, sier hun, og legger til at det er viktig at de pusser opp før de flytter inn, hvis ikke bor de seg bare komfortable inn i slik det ser ut nå.

Med andre ord kan det høres ut som at Tandrevold har nok å henge fingrene i den kommende tiden med både oppussing og karriere.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Fra motgang til medalje

Skiskyttersesongen var i begynnelsen full av uflaks og motgang for henne. For to måneder siden kollapset Tandrevold i Oberhof. Hjertet bød på problemer og hun klarte ikke fullføre rennet. Hjerteflimmer var dommen.

Én måned senere rant tårene i pressesonen i Pokljuka etter at 24-åringen hadde hentet hjem VM-bronse.

SAMBOER: Langrennsløper Johanns Høsflot Klæbo har flytta sammen med kjæresten sin. Da han gjestet «Senkveld med Helene og Stian» lettet han på sløret om hvordan det er å være samboer. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er helt fantastisk. Jeg har virkelig prøvd å reise meg etter hver skuffelse i år. Målet mitt var å ta medalje i VM, og jeg har måttet huske på at klarer jeg det er det en vanvittig prestasjon. Nå står jeg her og kan virkelig kjenne på det. Jeg må passe på å være ekstra glad i dag for å veie opp for alle andre skuffelser, sa Tandrevold til Dagbladet.

Det var også her hun fortalte at de hjemme egentlig betyr alt for henne.

- Det er grunnlaget for å prestere for min del. Det å kunne ringe hjem uansett hvordan det går og vite at de «backer». Det å kunne være hjemme før jeg reiste hit og slappe av og bare være meg selv uten å være skiskytteren Ingrid. Det tror jeg var utrolig viktig for meg og hodet. Det å vite at jeg har folk som er veldig, veldig glad i meg uansett hvordan jeg gjør det i skiskyting og har troa på meg, forklarte hun mens øynene ble blankere og blankere.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Også kjæresten var tydelig rørt etter løpet.

- Det var emosjonelt. Jeg gråt gledestårer da hun skjøt den siste serien. Jeg brølte da hun satt det siste skuddet. Vanligvis så går jeg meg en tur ut når Ingrid går fordi det er så intenst, men i dag satt jeg og så på i leiligheten, fortalte han til Dagbladet.

LES OGSÅ: Dette synes hun om sønnens stunt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer