Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug:

Røper flytteplaner

Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug setter sørlandsdrømmen på vent.

FLYTTER: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug har solgt leiligheten de kjøpte sammen. Nå avslører de hvor de flytter. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
FLYTTER: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug har solgt leiligheten de kjøpte sammen. Nå avslører de hvor de flytter. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne «Love Island»-paret Andrea Sveinsdottir (25) og Morten Dalhaug (27) fortelle til Se og Hør at de ikke hadde fått solgt leiligheten sin i Kristiansand, fire måneder etter at de først la den ut for salg.

Før helgen kunne de imidlertid avsløre at etter en trøblete tid er boligen, som paret kjøpte sammen i april i fjor, endelig solgt.

- Det er så deilig, men det gikk plutselig kjemperaskt, sier Sveinsdottir til Se og Hør.

Som nevnt har paret forsøkt å selge siden i våres, men uten hell frem til nå - og nå går det fort i svingene.

VAGINISME: Influenser Andrea Sveinsdottir snakker ut om sykdommen som igjen har rammet henne. Video: Privat Vis mer

- Jeg er litt stresset, for de nye eierne overtar allerede 20. oktober, forteller influenseren, og legger til at hun og samboeren så langt ikke har funnet seg noe nytt sted å bo.

Med under en måned til de må levere fra seg nøklene, har de imidlertid en reserveplan frem til de får kjøpt noe nytt.

- Vi flytter inn hos svigers i Lindesnes, så sånn sett er vi veldig heldige. Kunne vi ikke ha bodd hos dem hadde jeg nok vært enda mer stresset, sier Sveinsdottir.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Flytter fra Sørlandet

Da paret tidligere i år avslørte at de var på flyttefot, var det ønsket om større plass, hage og en oppgradering som var målet. Nå har de derimot gått bort fra de tankene, og har bestemt seg for å flytte til Oslo, hvor Sveinsdottir har bodd lenge tidligere.

- Måtte du overtale Morten til å flytte til hovedstaden?

- Jeg har prøvd uten hell tidligere, men plutselig var det Morten som var på tanken, så da måtte jeg bare slå til, forklarer 25-åringen lattermildt, og fortsetter:

- Vi er såpass unge at vi trenger ikke noe stort rekkehus ennå. Det er nå det passer for oss å kjøpe noe i Oslo.

Leiligheten i Kristiansand gikk for prisantydning på 1 730 000 kroner, noe influenseren og kjæresten er svært fornøyde med.

- Megleren lurte på om vi måtte legge den ut på nytt til 1 690 000, så vi er veldig fornøyde, sier hun.

Hvor i Oslo de omsider vil slå seg til ro har de foreløpig ikke bestemt seg for, men alt fra St. Hanshaugen til litt utenfor sentrum frister.

- Vi skal på flere visninger til uken, så vi får se, sier Sveinsdottir.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Møttes på tv

Det er snart to år siden paret fant hverandre på tv. Tidligere har 25-åringen avslørt at det var spesielt å finne kjærligheten på skjermen.

- Det er veldig hyggelig å kunne se tilbake på reisen vår, helt fra første gang vi møtte hverandre og til vi ble kjærester. Jeg gråter fortsatt hver gang jeg ser finaleepisoden hvor Morten spør om vi skal bli sammen, sa hun, og fortsatte:

- Vi ble også kjent på en annen måte enn hva man ofte blir nå i 2018. Vi hadde ingen telefoner eller distraksjoner: Vi måtte faktisk snakke sammen og være sammen 24 timer i døgnet. Vi sov jo også sammen i rundt en måned uten å gjøre noe seksuelt, noe som kanskje også er litt uvanlig i dag, men som jeg egentlig tror er veldig positivt.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

LES OGSÅ: Angrer på leilighetskjøp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer