Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug:

Røper flytteplaner

Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug setter sørlandsdrømmen på vent.

FLYTTER: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug har solgt leiligheten de kjøpte sammen. Nå avslører de hvor de flytter. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
FLYTTER: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug har solgt leiligheten de kjøpte sammen. Nå avslører de hvor de flytter. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne «Love Island»-paret Andrea Sveinsdottir (25) og Morten Dalhaug (27) fortelle til Se og Hør at de ikke hadde fått solgt leiligheten sin i Kristiansand, fire måneder etter at de først la den ut for salg.

Før helgen kunne de imidlertid avsløre at etter en trøblete tid er boligen, som paret kjøpte sammen i april i fjor, endelig solgt.

- Det er så deilig, men det gikk plutselig kjemperaskt, sier Sveinsdottir til Se og Hør.

Som nevnt har paret forsøkt å selge siden i våres, men uten hell frem til nå - og nå går det fort i svingene.

- Jeg er litt stresset, for de nye eierne overtar allerede 20. oktober, forteller influenseren, og legger til at hun og samboeren så langt ikke har funnet seg noe nytt sted å bo.

Med under en måned til de må levere fra seg nøklene, har de imidlertid en reserveplan frem til de får kjøpt noe nytt.

- Vi flytter inn hos svigers i Lindesnes, så sånn sett er vi veldig heldige. Kunne vi ikke ha bodd hos dem hadde jeg nok vært enda mer stresset, sier Sveinsdottir.

Flytter fra Sørlandet

Da paret tidligere i år avslørte at de var på flyttefot, var det ønsket om større plass, hage og en oppgradering som var målet. Nå har de derimot gått bort fra de tankene, og har bestemt seg for å flytte til Oslo, hvor Sveinsdottir har bodd lenge tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer