Peg Parnevik:

Røper flytteplaner med ny flamme

Realityprofilen røper flytteplaner og ny samboer.

FLYTTEPLANER: Realityprofilen røper nå navnet på sin nye samboer og hvor paret skal oppholde seg. Foto: REX/NTB
FLYTTEPLANER: Realityprofilen røper nå navnet på sin nye samboer og hvor paret skal oppholde seg. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert

Den svenske sangeren og realityprofilen Peg Parnevik (25) har vært i søkelyset helt siden hun var ung, men ble for alvorlig kjent da hun dukket opp i familiens realityserie «Parneviks».

25-åringens forhold med halvnorske Filip Lamprecht (24) har også fått stor oppmerksomhet i pressen, og i juni ble det kjent at duoen hadde gått fra hverandre.

Kort tid etter kunne Parnevik avsløre en ny flamme, noe som falt i dårlig jord hos fansen som vitnet det nylige bruddet.

Nå kan imidlertid realityprofilen røpe i podkasten «Pillowtalk med Peg og Penny» at hun flytter til utlandet sammen med sin nye flamme.

TÅRER: Dplay-serien «Bendtner & Philine» er populær i Danmark, og i den siste episoden oppstår det en ny krangel mellom den tidligere fotballstjernen Niklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff. Dplay skifter snart navn til «Discovery Pluss» Vis mer

- Overraskelse

I følge Nyheter 24 er Parenviks utkårede musikkprodusenten Jesper Niklasson, og nå bekrefter også realityprofilen i en ny podkastepisode at den hun har forelsket seg i bærer navnet Jesper.

Da hun forteller til søster og medvert Penny Parnevik (24) at hun skal vende nesen over Atlanteren til Los Angeles, blir 24-åringen overrasket. Peg utdyper at hun reiser for å jobbe med musikken, og skjønner ikke søsterens reaksjon.

- Jeg vet ikke hvorfor det kom som en overraskelse, spør Peg.

FORLATER SVERIGE: Realitystjernen vender nesen mot California sammen med sin nye kjæreste. Foto: REX/NTB
FORLATER SVERIGE: Realitystjernen vender nesen mot California sammen med sin nye kjæreste. Foto: REX/NTB Vis mer

Penny forklarer da at hele greia har med Jesper å gjøre.

- Det var derfor jeg sa at jeg ikke visste om du skulle reise til Los Angeles eller ikke, fordi du møter en gutt, sier hun, noe som søsteren svarer på med:

- Åja, men han blir med. Han jobber også med musikk.

Turtelduene skal altså bo sammen i den solfylte byen, i et hus sammen med noen av vennene hennes. Hun er også klar i sin tale for hva målene for reisen innebærer.

- Mine mål er å føle meg bra, være lykkelig, finne kjærlighet, men også skape ting og lage musikk og nå ut til folk, forteller 25-åringen.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Mistet tusenvis av følgere

I tiden før Parnevik fant sin nye flamme levde tv-profilen livets glade dager som en singel kvinne. På Instagram florerte det av bilder og videoer av at hun hengte med venner, festet og klinte med mystiske menn.

Da hun publiserte et bilde av at hun kysset en gutt, som ikke var Filip, mistet hun imidlertid tusenvis av følgere.

Fansen så nemlig rødt etter at 25-åringen tilsynelatende skal ha gått videre etter det tunge bruddet med Lamprecht, og innboksen skal dermed ha blitt fylt til randen med stygge meldinger og hat, forteller hun i en tidligere episode av podkasten.

Her var det spesielt et bilde av en blond gutt som fikk fansen til å reagere på romanseryktene.

- Jeg var frem og tilbake og tenkte: «jeg vet at det kanskje blir litt feil hvis jeg deler enkelte ting fra livet mitt nå, men det føles rett så jeg kommer til å gjøre hva faen jeg vil». Men jeg merket veldig fort at så fort jeg begynte å publisere bilder av folk jeg dater, så mistet jeg flere tusen følgere, sa hun ærlig den gang.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer