Prinsesse Märtha Louise:

Røper flytteplaner: - Barna blir selvsagt med

Prinsessen vil ta med seg barna og flytte til USA.

SAMBOERE MED TIDEN: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har ikke sett hverandre fysisk siden like etter jul. Nå kan det være at de tar forholdet et steg videre. Foto: Lise Åserud / NTB
SAMBOERE MED TIDEN: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har ikke sett hverandre fysisk siden like etter jul. Nå kan det være at de tar forholdet et steg videre. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som en følge av coronapandemien har ikke prinsesse Märtha Louise (49) sett kjæresten Durek Verrett (46) som befinner seg i Los Angeles, siden han reiste fra Norge like etter jul.

I et intervju med VG legger ikke Märtha Louise skjul på at hun savner kjæresten.

Fortsatt vet hun ikke når de sees igjen.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer

Ny serie på TV 2

Bakgrunnen for intervjuet med avisen er programmet «Märtha», som har premiere på TV 2 onsdag denne uken.

I serien får seerne blant annet et innblikk i sorgen etter Ari Behns bortgang, prinsessens tanker rundt sin egen rolle i kongefamilien, samt hennes nære forhold til døtrene Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12).

Og ikke minst savnet etter kjæresten.

Avtalen med TV 2 ble inngått før verden ble snudd på hodet – og før Ari Behn tok sitt eget liv.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

På spørsmål fra VG om hva det vil gjøre med forholdet å ha så lange perioder med avstand fra hverandre, svarer prinsessen følgende:

– Det er ekstremt vondt, en følelse jeg deler med mange andre i samme situasjon. Men det verste er ikke å vite når vi ses neste gang.

- Barna blir med

Da prinsessen var med i «Helt Harald», svarte hun bekreftende på spørsmål om det kan være aktuelt for henne å flytte til USA.

Til VG sier Märtha at det ligger i kortene at det kommer til å skje én dag.

- Akkurat nå er det corona og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tiden. Barna blir da selvsagt med, sier Martha Louise, som samtidig røper at de kommer til å beholde hjemmet i Lommedalen.

FIKK KRITIKK: Prinsesse Märtha Louise åpner opp om kritikkstormen som møtte henne etter åpningen av «engelskolen» i 2007. Video: Bertrands Univers / Radio Norge. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Durek Verrett viste seg første gang i Norge i 2019.

LES OGSÅ: Märtha Louise og Durek Verrett gjenforent i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer