Prinsesse Märtha Louise:

Røper flytteplaner: - Barna blir selvsagt med

Prinsessen vil ta med seg barna og flytte til USA.

SAMBOERE MED TIDEN: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har ikke sett hverandre fysisk siden like etter jul. Nå kan det være at de tar forholdet et steg videre. Foto: Lise Åserud / NTB
SAMBOERE MED TIDEN: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har ikke sett hverandre fysisk siden like etter jul. Nå kan det være at de tar forholdet et steg videre. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som en følge av coronapandemien har ikke prinsesse Märtha Louise (49) sett kjæresten Durek Verrett (46) som befinner seg i Los Angeles, siden han reiste fra Norge like etter jul.

I et intervju med VG legger ikke Märtha Louise skjul på at hun savner kjæresten.

Fortsatt vet hun ikke når de sees igjen.

Ny serie på TV 2

Bakgrunnen for intervjuet med avisen er programmet «Märtha», som har premiere på TV 2 onsdag denne uken.

I serien får seerne blant annet et innblikk i sorgen etter Ari Behns bortgang, prinsessens tanker rundt sin egen rolle i kongefamilien, samt hennes nære forhold til døtrene Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12).

Og ikke minst savnet etter kjæresten.

Avtalen med TV 2 ble inngått før verden ble snudd på hodet – og før Ari Behn tok sitt eget liv.

På spørsmål fra VG om hva det vil gjøre med forholdet å ha så lange perioder med avstand fra hverandre, svarer prinsessen følgende:

– Det er ekstremt vondt, en følelse jeg deler med mange andre i samme situasjon. Men det verste er ikke å vite når vi ses neste gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer