Stine Alice Claussen-Væringstad:

Røper «Farmen»-flørt

- Glad jeg hadde han der inne.

ROMANSE: Stine Alice Claussen-Væringstad erkjenner at det var flørting mellom henne og en av de andre deltakerne inne på «Farmen»-gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ROMANSE: Stine Alice Claussen-Væringstad erkjenner at det var flørting mellom henne og en av de andre deltakerne inne på «Farmen»-gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Da årets «Farmen»-deltakere ble kunngjort, tok det ikke lange tida før flere la merke til et helt spesielt grep fra produksjonens side i castingen.

Av de fjorten deltakerne som var med fra start var nemlig åtte av dem under 31 år, og alle disse opplyste også i forkant av innspillingen om at de var single. Dermed åpnet døra seg for potensielle «Farmen»-flørter.

Og flørting ble det på realitygården.

Overfor Se og Hør kan nemlig Stine Alice Claussen-Væringstad (22), som ble den tredje deltakeren til å forlate konkurransen, avsløre at hun og meddeltaker Erik Rotihaug (24) fikk et godt øye til hverandre.

- Veldig god kjemi

I forkant av «Farmen»-innspillingen fortalte Claussen-Væringstad at hun var åpen for en potensiell flørt, selv om ikke det var hovedmotivasjonen for deltakelsen. I og med at 22-åringens opphold ble såpass kort, er det derimot det hun sitter igjen med.

- Inne på gården tenkte jeg veldig mye på at folk skulle se meg på tv, og at ting derfor ikke måtte framstilles feil - at min «Farmen»-opplevelse ikke bare skulle handle om en flørt. Men så ble jo det eneste jeg fikk etter «Farmen», den lille flørten, forteller hun lattermildt, men påpeker at hun også står igjen med gode vennskap og opplevelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer