Lavrans Solli og Anja Johansen:

Røper endring i bryllupsplanene

- Ønsket vårt har alltid vært å gjøre det enkelt.

ENDRING: Lavrans Solli og forloveden Anja Johansen endrer bryllupsplanene. Foto: Skjermdump fra Instagram
ENDRING: Lavrans Solli og forloveden Anja Johansen endrer bryllupsplanene. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2016 kom nyheten om at den tidligere svømmeren Lavrans Solli (30) og kjæresten Anja Johansen (34) hadde tatt forholdet et steg videre og forlovet seg på selveste julaften.

Året etter at han gikk ned på kne, kunne han imidlertid avsløre overfor Se og Hør at bryllupet hadde blitt satt på vent. Årsaken var at paret hadde andre prioriteringer på den tiden, og hadde ikke råd til å punge ut et stort beløp til bryllup.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

Nå, noen år senere, har paret ennå ikke giftet seg, men det kan virke som at den store dagen ikke er så langt unna, selv om det har blitt gjort noen justeringer i bryllupsplanene.

Det deler Johansen selv på Instagram.

Endring i bryllupsplanene

Paret har tidligere fortalt at bryllupet skulle finne sted i Roma i Italia, men på Instagram kommer det frem at dette ikke blir noe av.

Overfor Se og Hør kan Johansen fortelle hva som er årsaken til at de nå har bestemt seg for å gjøre endringer i bryllupsplanene.

- Ønsket vårt har alltid vært å gjøre det enkelt og planen har alltid vært enkelt i Roma også. Men selv om det bare er en enkel booking på restauranten «vår» i Roma, følger det med mye som ødelegger den «enkelheten», forteller hun, og legger til:

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Det har rett og slett ødelagt gleden av å gjøre det på vår måte. Vi ønsker å være gjester i vårt eget bryllup og ikke ha tusen tanker om alt annet frem til den dagen, og på selve dagen.

GIFTER SEG: Anja Johansen og Lavrans Solli. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GIFTER SEG: Anja Johansen og Lavrans Solli. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Hvordan kommer bryllupet til å bli nå?

- Det kommer til å bli helt likt som det skulle vært i Roma. Bare uten 30 grader og utsikt mot Vatikanet. Vår tyngde hele veien har vært gastronomisk mat og drikke og det blir det fortsatt. Vi har aldri tenkt på fargekoder, stoltrekk, tema for bordkort også videre, sier hun.

Selv om det ikke blir noe bryllup i Roma, kan Johansen imidlertid avsløre at det er dit de skal dra på bryllupsreise.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

- Den beste dagen

34-åringen følger opp med at mat og drikke er det som står høyt på listen, og forteller at det bare er et pluss at stedet de valgte er innbydende for en slik kveld.

- Vi skal ha vielsen på Bærum rådhus som planlagt. Det blir middag på en av våre favorittrestauranter som så absolutt lever opp til gastronomisk mat, sier hun.

Hun forteller videre til Se og Hør at det vil bli 50 gjester i bryllupet deres. Eksakt hvor og når det vil finne sted, ønsker hun riktignok ikke å svare på, men sier at det vil skje i år.

- Så å si halvparten av gjestelisten er familien til Lavrans, da han har en stor familie. Resten er min mor, far, søster og hennes samboer, samt de nærmeste av vennene våre, sier hun.

FRIERI: Chris nyhus overrasker kona Monica Nyhus med et frieri. Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Hva er det du/dere ser mest frem til?

- Vi ser frem til å se alle sammen, nyte mat og vin, le, klemme, mimre, snakke om fremtiden og bare se at de vi er glade i har det gøy og koser seg. De små tingene som gjør at helheten av den dagen blir en av de beste.

Avslutningsvis forteller Johansen at hun og Solli kommer til å ta hverandres etternavn når de gifter seg.

- Jeg har aldri skjønt hvorfor vi kvinner skal ta vekk vårt eget navn for mannens. Mitt navn er like viktig som Lavrans sitt, så derfor skal vi slå de sammen med bindestrek, understreker hun.

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer