Trine Lise Olsen:

Røper endelig hvem kjæresten er

Den livlige komikeren har funnet lykken med VM-vinner.

LYKKE: Trine Lise Olsen røpet tidligere i år at hun hadde funnet kjærligheten. Nå avslører hun endelig hvem den mystiske kjæresten er. Foto: Privat
LYKKE: Trine Lise Olsen røpet tidligere i år at hun hadde funnet kjærligheten. Nå avslører hun endelig hvem den mystiske kjæresten er. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2020 har stått i kjærlighetens tegn for komiker Trine Lise Olsen (45). Tidligere i år avslørte nordlendingen at hun hadde funnet lykken med en mann på datingappen Tinder, og hun fortalte Se og Hør at hun var stormende forelsket i mannen hun hittil bare har omtalt som «B.T».

Nå røper hun endelig hvem den mystiske kjæresten er.

Olsen har nemlig vært heller ordknapp om den nye kjæresten, men i en rekke innlegg på Instagram de siste ukene, har 45-åringen røpet «B.T» sitt fulle navn. Han heter Bjørn Terje Pay, og er 46 år gammel. Pay driver med friidrett, og har blant annet vunnet VM i diskos for veteraner.

Facebook har Olsen gjennom hele desember hatt en julekalender der hun deler humoristiske videosnutter hver dag fram til jul. I flere av lukene er også Pay med på sketsjene.

Nå gleder Olsen seg til julefeiring sammen med sin kjære.

- Jeg reiser ingen plass i år, så det er fint å kunne feire sammen, sier hun til Se og Hør.

KRANGEL: Det blir høy temperatur på Camp Kulinaris-kjøkkenet når Stella og Trine Lise skal være servitører. Vis mer

Tinder-lykke

Det var i starten av mai Olsen kunne røpe at hun hadde fått en ny flørt i livet sitt - etter et svært vellykket sveip på datingappen Tinder.

- Vi slettet Tinder sammen. Så får vi se, det er jo tidlig, men så langt er det veldig, veldig hyggelig. Vi er sånn tullete forelsket, sånn at jeg blir flau, uttrykket komikeren overfor Se og Hør da.

Siden den gang har 45-åringen til stadighet delt bilder av sin nye flamme på Instagram. I september innrømmet hun også til Se og Hør at romansen hadde utviklet seg til et forhold.

- Vi er fortsatt veldig forelsket. Det går veldig bra med oss, og vi er offisielt kjærester, sa Trine Lise Olsen.

Den gang ville hun ikke røpe identiteten på mannen som har kapret hjertet hennes, men nå har pipa altså fått en annen låt. Olsen fortalte den gang at hun ikke ønsket å gå ut med kjærestens navn fordi han vil holde en lav profil i rampelyset.

- Nå er jeg opptatt med kjærlighet og show. Av og til begge deler, sa den forelskede 45-åringen videre.

HEMMELIGHET: Silje Sandmæl reagerer når Trine Lise Olsen avslører sine dyre vaner. Vis mer

Midt i coronakrisen

Paret traff hverandre da coronakrisen sto på som verst i vår, og i mai uttalte komikeren at «B.T» var den eneste hun matchet med som tok avstandsreglene på alvor.

- Jeg slettet de andre og møtte ham. Første date var edru i en park med en meters avstand og hver vår termos, sa hun til Se og Hør.

I januar fortalte Trine Lise Olsen åpenhjertig om dating og singelliv i et intervju med KK.

Da sa 45-åringen at det var mange år siden hun sist hadde kjæreste, og innrømmet at hun har hatt en tendens til å miste seg selv i parforhold. Ikke på grunn av mannen, men fordi hun tidligere ikke har visst nok om hvem hun var.

På spørsmål om hun var klar for kjærligheten igjen, svarte Olsen:

LEILIGHETSKJØP: Aurora Gude og kjæresten Håkon har kjøpt seg ny leilighet, nå forklarer de hvorfor de ville flytte. Vis mer

- Jeg tror jeg nærmer meg det punktet. Ikke nødvendigvis fra en mann, men kanskje bare meg selv, eller verden. Kjærlighet var vanskelig for meg som barn, og det er vanskelig nå.

LES OGSÅ: Fra millionformue til null

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer