Beyoncé og Jay-Z:

Røper elleville krav

Det skal ikke være lett å komme innpå stjerneparet og deres barn.

STRENGE KRAV: Det skal ikke være lett å få jobben som en av stjerneparets mange barnevakter. Foto: Theo Wargo/GETTY IMAGES/AFP/NTB.
STRENGE KRAV: Det skal ikke være lett å få jobben som en av stjerneparets mange barnevakter. Foto: Theo Wargo/GETTY IMAGES/AFP/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At superstjerner som Beyoncé (40) og Jay-Z (52) har barnevakter er ikke noe nytt. Men kjendis eller ikke, man lar ikke hvem som helst passe på det kjæreste man har - nemlig sine barn.

Artist-parets krav for barnepikene er imidlertid noe annerledes enn de fleste andre. Skal du bli en av de som passer på Blue Ivy (10) og tvillingene Sir og Rumi (5) mens foreldrene er på turné verden rundt, må du nemlig innfri en rekke krav til egenskaper og ferdigheter.

Det melder Your Tango, ifølge svenske Expressen.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

Flere per barn

Forfatteren J. Randy Taraborrelli har uttalt at Beyoncé ber kandidatene om å lese parets håndbok: «The Daily Program for Blue Ivy as per Mrs. Carter». Hvis den aktuelle kandidaten føler seg komfortabel med de ansvarsoppgavene som er oppført i boken, kan jobben tildeles.

Sir og Rumi skal angivelig ikke sove samtidig, og popstjernen har dermed tre barnepiker per tvilling som jobber åtte timers skift. I tillegg har de to barnepiker øremerket storesøster Blue Ivy. Det melder Daily Mail.

De til sammen åtte barnepikene må være flerspråklige, og skal også snakke fransk.

- Beyoncés niese snakker fransk fordi faren hennes er fransk, har en kilde uttalt overfor The Sun, ifølge Expressen.

RIHANNA JR: Åtte år gamle Ala'a Skyy, som tidligere har blitt sammenlignet med Rihanna, brukes til å reklamere for helseprodukter. Det vekker reaksjoner. Video: Rød Løper Vis mer

Døgnet rundt

Ikke overraskende innebærer et liv med stjerneparet mye farting og mange reisedøgn. Dette er selvfølgelig noe familiens barnepiker må avfinne seg med.

I forkant av parets «On The Run II»-turné i 2018 ansatte de barnepiker som vekslet på, slik at barna ble tatt vare på døgnet rundt mens de var med foreldrene på turné.

Det er barnepikene som følger barna til skolen om morgenen, og når de skal levere dem må de overlate barna til flere vektere. Det holder altså ikke med én.

Beyoncé og Jay-Z har begge tilbrakt mye tid i Brooklyn i New York, mye fordi sistnevnte vokste opp der. Ett av kravene er derfor at barnepikene må kjenne godt til området.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Det syvende og siste kravet er spesielt rettet mot parets eldste datter. Tiåringen elsker nemlig mote og shopping, og barnepikene må derfor ta henne med på det. Blue Ivy har flere ganger blitt fotografert mens hun er ut på handletur med en eller flere av barnepikene. Shoppingen gagner imidlertid også tvillingene.

- Hun elsker å velge fine klær til søsknene sine, har en kilde fortalt til Us Magazine.

LES OGSÅ: Tatt på fersken med mystisk mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer