Amy Schumer:

Røper dramatisk operasjon

Komikeren måtte fjerne livmor og blindtarm.

OPERERT: Komiker og skuespiller Amy Schumer avslører at hun har gjennomgått en dramatisk operasjon. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB
OPERERT: Komiker og skuespiller Amy Schumer avslører at hun har gjennomgått en dramatisk operasjon. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I 2019 kunne komiker Amy Schumer (40) dele gladnyheten om at hun hadde blitt mamma for første gang. Hun og ektemannen Chris Fischer (41) kunne da ønske sønnen Gene David velkommen til verden.

Det var imidlertid ikke helt uten problemer for 40-åringen. Hun var nemlig åpen om at hun gikk gjennom en svært trøblete graviditet, der hun blant annet led av ekstrem svangerskapskvalme.

På et tidspunkt ble det så ille at stjernen ble innlagt på sykehus og måtte avlyse flere stand up-show.

40-åringen har heller ikke lagt skjul på at hun ønsker flere barn med ektemannen. Nå ser det imidlertid ut til at planene må endres.

Fjernet livmoren

I et innlegg på Instagram røper nemlig stjernen at hun forrige uke gikk gjennom en dramatisk operasjon.

«Hvis du har veldig smertefulle menstruasjoner, kan det hende du har endometriose», skriver stjernen til innlegget.

I videoen hun har delt kommer det frem at komikeren har vært bundet til sykehussengen etter at legene fant 30 området med endimetriose på livmoren hennes.

- Så, dette er morgenen etter operasjonen min for endometriose og livmoren min er ute. Legene fant 30 flekker med endometriose som han fjernet. Han fjernet også blindtarmen min fordi endometriosen hadde angrepet den, sier hun i videoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.