«Real Housewives of Beverly Hills»:

Røper drama i kulissene

Det var mer til historien enn det tv-seerne fikk se, røper en av fruene.

SKRIKING: Lisa Rinna avslører at det oppsto høylytt krangling mellom Erika Jayne og en produsent. Foto: Broadimage / REX / Shutterstock / NTB
SKRIKING: Lisa Rinna avslører at det oppsto høylytt krangling mellom Erika Jayne og en produsent. Foto: Broadimage / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det var flere som fikk seg et stort sjokk da «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Girardi (49), også kjent som Erika Jayne, kunngjorde i november at ekteskapet med Tom Girardi (82) hadde tatt slutt etter 21 år.

I månedene etter har det kommet frem flere oppsiktsvekkende detaljer ved det skakkjørte ekteskapet, og det tidligere ekteparet befinner seg for tiden i et gigantisk søksmål.

I denne ukens episode av «The Real Housewives of Beverly Hills» oppsto det fullt drama, da det ble kjent at 82-åringen, som for øvrig er diagnostisert med alzheimers etter skilsmissen, fremdeles forsøker å få kontakt med ekskona hver dag.

Hun hevder på sin side at eksparet ikke har snakket sammen etter skilsmissen.

Nå avslører imidlertid en av realitykollegaene at det var mye drama i kulissene vi ikke fikk se.

- Svikter vennskapet vårt

Det hele startet med at Jayne fortalte til to av de andre husfruene, i en privat samtale, at Tom Girardi fremdeles ringer henne hver eneste dag. Det hun ikke visste var at mikrofonene fremdeles var på.

Da Garcelle Beauvais (54) tar opp temaet ved en senere anledning, da hele gjengen er samlet, går det i svart for 49-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer