Alexandra Joner:

Røper drama etter sending

- Det kunne gått til helvete, avslører «Skal vi danse»-deltakeren.

TAXI-DRAMA: Alexandra Joner fikk et brutalt møte med med bilen som kjørte henne hjem fra sending på lørdag. Foto: Jesper Malthus-Andersen / TV 2
TAXI-DRAMA: Alexandra Joner fikk et brutalt møte med med bilen som kjørte henne hjem fra sending på lørdag. Foto: Jesper Malthus-Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alexandra Joner (33) og dansepartner Ole Thomas Hansen (24) har allerede rukket å svinge seg på «Skal vi danse»-parketten to ganger.

- En stjerne har ankommet årets sesong. Jeg hadde store forventninger til deg, og du leverer til de grader!!! Jeg får frysninger. Folkens - Alexandra er og blir en farlig konkurrent i år. Beina dine er til å spise opp, hele deg egentlig.

Det sa tidligere «Skal vi danse»-proffdanser Lillian Aasebø (30) om premieredansen til duoen, som aldri var i fare for å være de første ut av konkurransen lørdagen som var.

FRIERI: «Skal vi danse»-dommer Morten Hegseth mener Jan Thomas må fri til Harlem Alexander. Vis mer

- Helt sykt

Men danseeventyret kunne likevel ha fått en brå slutt. Når Se og Hør møter de to på dansesenteret onsdag, bare noen dager før tredje sending, røper nemlig Joner og Hansen litt av et drama kort tid etter at programmet ble avsluttet i helgen.

Danseparet tok taxi hjem sammen, en taxitur som de begge trolig ikke vil glemme med det første.

- Det var helt sykt, sier Joner, før hun fortsetter:

- Jeg gikk ut av bilen og skulle gi en klem til Ole da taxien kjørte over foten min - mens døren fortsatt var åpen! Og så stoppet bilen mens hjulet fortsatt sto på foten min! Jeg prøvde å kommunisere til ham at jeg hadde foten under hjulet, men han hørte ikke, så bilen sto der ganske lenge.

«KUKGLAD»: Influenser og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Iselin Guttormsen kritiserte dommerne for å være «kukglade» - det reagerer Morten Hegseth på. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Bilen kjørte til slutt videre, mens to måpende «Skal vi danse»-deltakere sto igjen på gaten.

- Jeg så på Ole, og det var som å se på en som var i sjokk. Men heldigvis endte det ikke i noe brudd eller noe. Det hadde ikke vært ideelt akkurat nå.

- Vil bare gråte

Hun beskriver følelsen av bilen på foten slik:

- Det var helt rart, det var som et mykt press mot foten. Jeg hadde et lite blåmerke dagen etterpå, men bortsett fra det var det null stress, utrolig nok. Men jeg hadde englevakt, det der kunne fort ha gått til helvete, sier hun, mens dansepartner Ole Thomas Hansen legger til med et smil:

- Nå tenker hun at det ikke er så farlig å bli påkjørt.

STIKK: Proffdanseren Amalie Aune er å se på «Skal vi danse» med dansepartner Lavrans Solli denne høsten. Men det er en helt annen dansevideo på Tiktok som har fått mest oppmerksomhet den siste tiden. Reporter: Jonas Hammer. Video: Klaus Fjellro/ Rød Løper Vis mer

Heldigvis gikk det bra for artisten, som var på plass på trening igjen på søndagen. Men starten på uken har ikke bare vært fylt av glede den heller.

- I hovedsak har «Skal vi danse» vært veldig gøy, men for meg har det vært en psykisk berg og dalbane óg. Søndager handler om koreografi, og da skjer det oftest at man begynner å føle at man mestrer det litt. Før man etterpå går over på teknikk og tenker: «Herregud»! Jeg går helt i kjelleren, og føler at jeg ikke får til en dritt. Det ender i masse kjeft av Ole, før jeg prøver å skjerpe meg mens jeg egentlig bare vil gråte, forteller 33-åringen lattermildt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Om kritikken: - Faktisk for dumt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer