Whitney Collings:

Røper dødsårsaken

Realityprofilen ble bare 33 år gammel.

DØD: Realityprofilen Whitney Collings ble bare 33 år gammel. Foto: Privat
DØD: Realityprofilen Whitney Collings ble bare 33 år gammel. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember i fjor ble det kjent at den amerikanske realitystjernen Whitney Collings hadde gått bort, bare 33 år gammel. Collings døde på et sykehus i nærheten av hjembyen Boston, meldte kjendisnettstedet TMZ den gang.

Collings var å se i den tredje sesongen av skandalerealityen «Bad Girls Club», som gikk på tv i 2008 og 2009. Den gang var hun 21 år gammel, og studerte biologi og fysikk ved Salem State University i Massachusetts. På grunn av en uoverensstemmelse ble det bare med den ene sesongen, ifølge Variety.

Nå er 33-åringens dødsårsak klar. TMZ har fått tilgang til dødsattesten, der det kommer fram at dødsfallet skyldtes en dødelig miks av brennevin og tunge narkotiske stoffer, deriblant kokain og fentanyl. Collings hadde også det reseptbelagte angstdempende legemiddelet klonazepam i blodet.

Akutt forgiftning står oppført som dødsårsak.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Stor sorg

Whitney Collings døde på Melrose-Wakefield Hospital i Boston 3. desember i fjor. Hun ble stedt til hvile i Peabody i Massachusetts 10. desember.

Det var moren Linda Houghton Collings som kunngjorde det hjerteskjærende tapet av datteren på Facebook.

«Jeg er fullstendig ødelagt og vil aldri komme over dette. Livet er urettferdig. Hun var snill og hadde et stort hjerte», skrev moren i innlegget, ifølge Variety.

Mange av hennes realitykollegaer fra «Bad Girls Club» delte rørende kondolanser og minneord i sosiale medier etter at dødsfallet ble kjent, blant dem Darlen Escobar.

Hun mintes venninnen slik: «Gud har fått enda en vakker, søt engel».

LES OGSÅ: Lege om de dramatiske timene: - Vi prøvde alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer