Isabella Löwengrip

Røper diagnose

Isabella Löwengrip åpner seg i nytt intervju.

ÆRLIG: Isabella Löwengrip forteller åpenhjertig om diagnosen i forbindelse med bokutgivelse. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB
ÆRLIG: Isabella Löwengrip forteller åpenhjertig om diagnosen i forbindelse med bokutgivelse. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Isabella Löwengrip (31) har kapret spalteplass en rekke ganger i svensk så vel som norsk presse de siste årene.

Som oftest er det økonomien eller privatlivet hennes som får oppmerksomhet, noe det også er denne gangen.

I et intervju med svenske Sydsvenskan forteller nemlig bloggeren, som er kjent som «Blondinbella» for mange, at hun har diagnosen bipolar lidelse.

ÅPEN: I en episode av «En kveld hos Kloppen» avslører TV-personlighet og skuespiller Håvard Lilleheie at han fikk ADHD-diagnosen i voksen alder. Foto: TV 2 Vis mer

- Vil vise alle sider

Avsløringen kommer i forbindelse med utgivelsen av boken «Isabella». Overfor avisen forteller influenseren at hun tror diagnosen kan skremme mange, og at man kan anses som annerledes eller rar.

- Jeg vil vise alle sider av meg, både selvtillit og selvhat, sier hun.

Tidligere har Löwengrip omtalt ADHD-diagnosen sin som sin «superkraft». Nå avslører hun imidlertid at hun hadde fått feil diagnose og at «superkreftene» har vist seg å være maniske perioder.

- Jeg tar medisiner nå, det er en trygghet for meg. Jeg vet at jeg kan fortsette å være kreativ og starte selskap, men det kommer ikke til å bli disse spadene jeg havnet i før, sier hun, og fortsetter:

- Jeg skal ikke dra til USA og leie en leilighet for 250 000 i måneden. Slik jeg ser det hadde jeg en manisk periode fra 2017 til 2019.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Deprimert

I fjor avslørte Löwengrip at hun har vært veldig deprimert de siste årene.

For å komme seg ut av depresjonen fortalte influenseren på Instagram at hun ble behandlet med elektrosjokk.

Ifølge den svenske avisen Expressen kan det hjelpe ved ulike psykiske utfordringer, som mani ved bipolare lidelser, diverse psykoser, schizofreni eller fødselsdepresjoner.

LES OGSÅ: Får kritikk for barnas kosthold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer