Jenelle Evans Eason:

Røper diagnose: - Store smerter

«Teen Mom»-stjernen har endelig funnet ut av hvorfor hun har hatt så mye smerter.

AVSLØRER DIAGNOSE: Jenelle Evans Eason forteller at legen nå har funnet ut av hvorfor hun har så store smerter. Foto: Skjermdump fra Instagram / j_evans1219
AVSLØRER DIAGNOSE: Jenelle Evans Eason forteller at legen nå har funnet ut av hvorfor hun har så store smerter. Foto: Skjermdump fra Instagram / j_evans1219 Vis mer
Publisert

Jenelle Evans Eason (30), kjent fra den populære amerikanske realityserien «Teen Mom», har i flere år slitt med mye smerter.

Nå har hun endelig funnet ut av hva som er årsaken. Det kommer frem i et nytt intervju med E! News. I intervjuet legger ikke trebarnsmoren skjul på at hun har vært gjennom en rekke prøver og undersøkelser.

- Så lenge jeg kan huske har jeg fått ekstremt vonde spenningshodepiner og verking i kroppen - som om jeg hadde influensa, men uten å være syk, forteller Eason åpenhjertig.

HATT DET TØFT: Etter flere spekulasjoner om Justin Biebers utseende har sangstjernen kommet ut med at han har Borreliose. Vis mer

Røper legens diagnose

Videre avslører stjernen at hun har fått diagnosen fibromyalgi.

- Hele kroppen min får så store smerter og noen ganger ligger jeg i sengen og gråter. I en lang stund trodde ingen på symptomene mine før jeg nylig fikk en ny vurdering fra en ny nevrolog, fortsetter realityprofilen.

Den utfordrende helsereisen Eason har hatt, har hun delt åpent om blant annet på YouTube. Der har hun i en rekke videoer fortalt om hvordan hun har det.

I intervjuet forteller «Teen mom»-profilen at hun ser lysere på ting nå som hun har fått diagnosen og vet hva smertene kommer av. Hun røper også at hun ikke ante hva fibromyalgi var før legen ga henne diagnosen.

Realityprofilen roser også ektemannen, David Eason (33), for å ha vært en god støtte. Han har kjørt henne til legetimer og hjulpet til med både matlaging og rengjøring i hjemmet.

Snakker med barna om sykdommen

De tre barna Jace (12), Kaiser (7) og Ensley (5) har blitt informert om morens helseproblemer, og fått innsikt i at noen dager er gode og noen dager dårlige med sykdommen.

- Vær så snill å ha tålmodighet med meg på mine dårlige dager, og jeg lover å gjøre opp for det på mine gode dager, forteller Eason at hun har sagt til barna sine om situasjonen.

Ifølge realityprofilen har hun også jevnlige, private samtaler med barna om helsen og passer på at de vet at de ikke skal bekymre seg selv om hun tidvis har noen veldig dårlig dager.

BODY BIZARRE: I serien «Body Bizarre» møter vi mennesker med helt spesielle og mystiske sykdommer. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

LES OGSÅ: Kan ikke gå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer