Jonna Støme:

Røper diagnose: - Ganske teit

Komikeren kommer med helseoppdatering.

ÆRLIG: Jonna Støme oppdaterer følgerne etter sykehusbesøket. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / SCANPIX .
ÆRLIG: Jonna Støme oppdaterer følgerne etter sykehusbesøket. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / SCANPIX . Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag delte komiker Jonna Støme (44) på Instagram at han var innlagt på sykehus.

Overfor Se og Hør fortalte Støme at han hadde smerter i brystet, og at han var på sykehuset for å sjekke det opp. Selv trodde han ikke at det var noe alvorlig.

Lørdag kommer komikeren med en oppdatering på sin egen Instagram-profil. Der skriver han følgende:

«Nå er det på tide med den alvorlige oppdateringen hvor jeg påpeker at det ikke er synd på meg assa. Da virker jeg uselvisk samtidig som mange ser på meg som et offer likevel. Fram med for stor ullgenser og Ole Brumm-kopp. Nå skal jeg stå fram med diagnosen. Perikarditt. Velger denne gang å ikke tulle med å kalle det perikarDRITT.»

Vis mer

Ifølge NHI er perikarditt en betennelse av hjerteposen, en hinne som omslutter hjertet. Den vanligste årsaken er virusinfeksjon.

Støme skriver videre at han i en uke gikk med nedsatt førlighet i venstre arm og smerter i brystet før han oppsøkte lege.

«Det er faktisk ganske teit. Jeg er gammeldags og synes folk syter for mye og tenkte at ekte menn bare biter tennene sammen. Ekte menn bør ta vare på seg selv og gå til legen. Jeg fikk med meg de siste dagene at jeg er elsket og likt. Og at mange hadde blitt lei seg om jeg hadde blitt borte så altfor tidlig som den ydmyke dyktige underholderen som hadde etterlatt et enormt tomrom på verdens scene.»

Avslutningsvis forteller 44-åringen at han kommer til å snakke mer om diagnosen i neste episode av sin egen podkast «Støme og Jerman».

LES OGSÅ: I seng med annen mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer