Henriette Steenstrup:

Røper detaljer rundt bryllupet

Nygifte Henriette Steenstrup letter på sløret om bryllupsfeiringen.

GIFTET SEG: Komiker Henriette Steenstrup ga sitt ja til Rune Assmann i august. Nå letter hun på sløret om feiringen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GIFTET SEG: Komiker Henriette Steenstrup ga sitt ja til Rune Assmann i august. Nå letter hun på sløret om feiringen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig ble den folkekjære komikeren Henriette Steenstrup (44) og Rune Assmann (49) erklært «for rette ektefolk å være».

Seremonien fant sted i Hvasser kirke på Tjøme i midten av august, og kjente ansikter som Else Kåss Furuseth (39), Ane Dahl Torp (44) og Morten Ramm (41) var blant de mange som hadde tatt veien for å feire brudeparet.

Inntil nå har komikeren holdt detaljene rundt bryllupsfeiringen tett til brystet, men da hun torsdag gjestet P3 Morgen, ble det derimot avslørt detaljer om den store dagen.

Viet av ordførerkandidat

Til P3s Ronny Brede Aase (32) kunne 44-åringen blant annet avsløre at presten som viet paret, var den nye ordføreren i Lillestrøm.

På spørsmål om hvordan livet som nygift er, svarer hun at hun trives godt.

- Det føles litt stort da, på en eller annen måte. Nå er det oss, nå er det du och jag, Alfred. Mot resten av verden, sier hun.

EKTEPAR: Lørdag ga Henriette Steenstrup og Rune Assman sine ja i en romantisk seremoni på Tjøme med parets venner og familie til stede. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Selve festen forteller 44-åringen at varte i hele tre dager, og avslører at gjestene trivdes svært godt.

- Jeg måtte kaste ut alle rundt klokken tre, for da var det ingen som hadde tatt noen buss. Det er jo litt grusomt da, å bare hive de inn i en buss. Og så tror jeg folk hadde nachspiel kjempelenge. Det kan hende at Morten Ramm var den siste som la seg, innrømmer hun lattermildt.

Rørende bryllupstale

Talene er ofte de mest rørende ved slike sammenkomster, og denne gangen var heller intet unntak. På spørsmål om hvem som holdt den mest rørende talen var ikke komikeren i tvil.

- Det var jo selvfølgelig brudgommen! Men jeg var ikke gæren jeg heller. Jeg hadde et mannskor på 30 mann som sang «You'll never walk alone». Det var ikke dårlig, liksom!

FORLOVER OG FADDER: Else Kåss Furuseth var Henriette Steenstrups forlover. Vis mer

Videre legger hun til at hennes svigerfar ikke var langt unna å være best, han heller. På relativt kort tid hadde han benyttet anledningen til å fortelle at han var stolt av hva slags mann sønnen hadde blitt, og at denne talen hadde etterlatt få tørre øyne.

Avslørt på direkten

I 2017 kunne Henriette avsløre ovenfor Dagbladet at hun hadde funnet kjærligheten på nytt etter bruddet med Fritjov Såheim (51).

KORT BRUDEKJOLE: Henriette Steenstrup hadde en kort brudekjoe. Foto: Andreas Fadum/Se og hør
KORT BRUDEKJOLE: Henriette Steenstrup hadde en kort brudekjoe. Foto: Andreas Fadum/Se og hør Vis mer

Da Henriette og kollega John Brungot (42) gjestet P3 Morgen i august i fjor, ble en litt uventet detalj avslørt. Brungot fortalte nemlig at komiker-kollegaen var forlovet, noe som ikke var helt planlagt å skulle skje på en direktesending.

- Jeg fikk min første harr, og da klarte han ikke å styre seg. Neida, han hadde planlagt det. Han dro meg ut i elva og satte seg ned på kne. Jeg tror han tenkte at dersom noen gidder å stå ute i vadebukser og bøttehatt i åtte timer, så er det bare å gå ned på kne, sa hun lattermildt i sendingen.

LES OGSÅ: Fredrik Skavlans sønn giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer