«Young Royals»:

Røper detaljer om sexscenene

De to hovedpersonene ser allerede ut til å ha tatt seerne med storm.

MÅ SEES: Er det en serie du må få med deg om dagen er det Netflix-serien «Young Royals»: - Veldig hot! Video: Rød Løper/Steffen Pettersen/Netflix Vis mer
Publisert

I starten av måneden dukket den rykende ferske dramaserien «Young Royals» opp på Netflix. I serien blir man kjent med den svenske festglade prins Wilhelm, som blir sendt til den anerkjente internatskolen Hillerska etter en periode med utagerende oppførsel.

I serien kommer det tydelig frem at prinsen ikke er komfortabel i rollen som kongelig, og at han sliter med å takle presset fra samfunnet. På internatskolen oppdager han tidlig at de fleste av elevene har en rik familie eller er av adelig blod.

Men det finnes også såkalte dagelever som ikke har råd til å bo på skolen og kommer fra en «vanlig» familie. Og det er den ene parten av søskenduoen Sara og Simon, Wilhelm får et godt øye til.

Relasjonen mellom Wilhelm og Simon slår gnister, og blir etter hvert mer og mer lidenskapelig. Prinsen tvinges til å konfrontere sin seksualitet, og til slutt må han velge mellom kjærlighet eller plikt. Serien er med andre ord full av intriger, dramatikk og kjærlighet.

Det er liten tvil om at Netflix-serien kommer til å havne på «alles» lepper i sommer, men hvem er de to hovedpersonene bak «Young Royals»?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer