«Young Royals»:

Røper detaljer om sexscenene

De to hovedpersonene ser allerede ut til å ha tatt seerne med storm.

MÅ SEES: Er det en serie du må få med deg om dagen er det Netflix-serien «Young Royals»: - Veldig hot! Video: Rød Løper/Steffen Pettersen/Netflix Vis mer
Publisert

I starten av måneden dukket den rykende ferske dramaserien «Young Royals» opp på Netflix. I serien blir man kjent med den svenske festglade prins Wilhelm, som blir sendt til den anerkjente internatskolen Hillerska etter en periode med utagerende oppførsel.

I serien kommer det tydelig frem at prinsen ikke er komfortabel i rollen som kongelig, og at han sliter med å takle presset fra samfunnet. På internatskolen oppdager han tidlig at de fleste av elevene har en rik familie eller er av adelig blod.

PRINS: I den nye Netflix-serien er det svenske Edvin Ryding som spiller hovedpersonen prins Wilhelm. Foto: Splash News / NTB
PRINS: I den nye Netflix-serien er det svenske Edvin Ryding som spiller hovedpersonen prins Wilhelm. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Men det finnes også såkalte dagelever som ikke har råd til å bo på skolen og kommer fra en «vanlig» familie. Og det er den ene parten av søskenduoen Sara og Simon, Wilhelm får et godt øye til.

Relasjonen mellom Wilhelm og Simon slår gnister, og blir etter hvert mer og mer lidenskapelig. Prinsen tvinges til å konfrontere sin seksualitet, og til slutt må han velge mellom kjærlighet eller plikt. Serien er med andre ord full av intriger, dramatikk og kjærlighet.

Det er liten tvil om at Netflix-serien kommer til å havne på «alles» lepper i sommer, men hvem er de to hovedpersonene bak «Young Royals»?

SKJULT ROMANSE: Prins Wilhelm får raskt øynene opp for Simon, men er bekymret for at offentligheten skal få greie på romansen. Foto: Netflix
SKJULT ROMANSE: Prins Wilhelm får raskt øynene opp for Simon, men er bekymret for at offentligheten skal få greie på romansen. Foto: Netflix Vis mer

- Blotter deg veldig

I rollen som Simon finner vi Omar Rudberg (22) som tidligere har vært medlem av boybandet FO & O. Netflix-serien er 22-åringens debut som skuespiller da han til vanlig jobber som soloartist.

Han har imidlertid vært å se på skjermen tidligere, blant annet i den svenske talentkonkurransen «Talang» og i Melodifestivalen, hvor han har deltatt to ganger.

18 år gamle Edvin Ryding som spiller prins Wilhelm, har betraktelig mer erfaring enn Rudberg, og har hele 26 prosjekter bak seg.

Han har tidligere vært å se i blant annet «Mannen under trappan», «Bastuklubben» og «Gåsmamman».

Siden serien dukket opp på Netflix har det blitt skrevet mengder av artikler om de to hovedpersonene, og det er tydelig at de allerede har fått en solid fanskare. Dette til tross for at serien bare har vært tilgjengelig på strømmetjenesten i noen dager.

De har selv lettet på sløret om innspillingen av serien, blant annet i form av detaljer om sexscenene. Det gjorde de i et nylig intervju med Aftonbladet.

- Det var flaks at vi klikket så bra som medmennesker, også hadde vi en intimitetskoordinator, Sara Arrhusius, som var fantastisk, sa Ryding.

Rudberg på sin side la ikke skjul på at man blotter seg veldig når man gjør slike intime scener.

- Det holder ikke med doble underbukser. Vi hadde også en slags liten pute under undertøyet. Noen ganger føltes det litt rart, vi lo mye gjennom hele prosessen, røper han overfor den svenske avisen.

- Men det ble veldig fint, legger Ryding til.

NY SERIE: Ungdomsserien «Delete Me» kan beskrives med stikkordene dop, sex og vennskap. Vi har tatt en prat med skuespillerne. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Svarer på det «alle» lurer på

På sosiale medier og i den internasjonale tabloidpressen spekuleres det allerede på hva slags legning duoen har utenfor skjermen, og det er trolig flere som håper at de to kan bli et par også bak kameraene.

I et nylig intervju med svenske QX ble derimot legningen deres et tema, og duoen fikk blant annet spørsmål om de kjenner seg igjen i at samfunnet vil sette et stempel på hva slags legning de har.

- Vel, jeg har ikke tenkt så mye på hvordan jeg stemples, men jeg vil si at samfunnet er veldig heteronormativt. Du trenger ikke komme ut av skapet for å være heterofil, mente Ryding.

Rudberg påpeker derimot at legningen ikke er alt ved en person.

HETE SCENER: For Johanne og Jonas, spilt av Ida Elise Broch og Felix Sandman, blir det en veldig vellykket date, etterfulgt av noen temmelig hete scener. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Du er mer enn din seksuelle legning. Selv har jeg følt på det at jeg ikke passer inn i normen, enten det handler om seksualitet eller noe annet. Det var det jeg likte med «Young Royals», at du ikke trenger å definere deg selv og at du kan bryte normer. Det ønsker vi å vise med denne serien. Simon er homofil og Wilhelm vet vi ikke helt hva er, og det er helt greit at det er slik. Mennesket er et komplekst vesen og iblant vet man ikke selv engang.

KOLLEGER: Her er Edvin Ryding i rollen som prins Wilhelm. Til høyre er August, spilt av Malte Gårdinger og Felice, spilt av Nikita Uggla. Foto: Splash News / NTB
KOLLEGER: Her er Edvin Ryding i rollen som prins Wilhelm. Til høyre er August, spilt av Malte Gårdinger og Felice, spilt av Nikita Uggla. Foto: Splash News / NTB Vis mer

På spørsmål om de selv vet legningen sin, svarte Rudberg at det har gått i perioder, ikke bare legningen, men stilen hans. Han innrømmer at han har endret stil fullstendig de siste årene.

- Alle går gjennom perioder der du tviler på hvem du er og eksperimenterer før du finner deg selv, det er ikke rart. Jeg har lært å eie det, påpekte han videre.

Ryding sa seg enig i at det å eksperimentere er en del av oppveksten. Han påpekte også at det ikke spiller noen stor rolle så lenge man har det bra.

STOR INTERESSE: Den polske filmen «365 Days» har fort havnet på topplista over de mest sette filmene på Netflix. Nå både hylles og kritiseres den. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Var ikke populær

Flere undrer seg nok også over om de to skuespillerne kan kjenne seg igjen i rollene de spiller. Dette har de faktisk innrømmet at de gjør, til tross for at ingen av dem har gått på internatskole eller er av adelig blod.

- Når jeg gikk på skolen var jeg ikke den populære gutten. Jeg var mye for meg selv og hadde ganske få venner. Så det kan jeg virkelig relatere til, har Rudberg uttalt til det svenske magasinet Frida.

Ryding på sin side kjenner seg igjen i presset for å lykkes og være perfekt.

- Presset rundt det å være suksessfull og rollen sosiale medier spiller i det er et annet tema vi har forsøkt å løfte frem. Det kan jeg relatere til. Det er et enormt press for å lykkes og for å være perfekt, som er mye større i dag enn tidligere. Det tror jeg at folk kjenner seg igjen i, fremfor alt unge jenter, la han til.

NERVØS: Skuespiller og rapper, Jon Ranes, har akkurat sagt hasta la vista til videregående, er aktuell med ny musikk & rappet opp sesong 2 av suksesserien «Pørni». Reporter: Thea Hope. Video: Jenny Aas/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Derfor ventet hun med å avsløre legningen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer