Hailey Bieber:

Røper detaljer om sexlivet

- Tilliten og det båndet vi har er så vakkert.

GODT GIFT: Justin Bieber og Hailey Bieber giftet seg i 2018, nå avslører sistnevnte intime detaljer om ekteskapet. Foto: Skjermdump fra Instagram / haileybieber
GODT GIFT: Justin Bieber og Hailey Bieber giftet seg i 2018, nå avslører sistnevnte intime detaljer om ekteskapet. Foto: Skjermdump fra Instagram / haileybieber Vis mer
Publisert

Justin Bieber (28) og Hailey Bieber (25) er uten tvil et av Hollywoods mest populære par, og skaper ofte overskrifter i internasjonal presse.

Nå kan Hailey avsløre pikante detaljer om ekteskapet med sangstjernen.

25-åringen gjestet nylig podkasten «Call Her Daddy». Mot slutten av den over en time lange episoden sier programleder Alex Cooper at det er på tide at de «gir fansen det de vil ha», før hun spør hvordan sexen med Justin er.

- Åh herregud! Sier en tydelig pinlig berørt Hailey.

AVSLØRER: Justin Bieber var med på «Carpool Karaoke», og da lettet han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og røpet detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

- Jobbet veldig hardt

Videre forteller 25-åringen at ingen pleier å spørre om sexlivet hennes, og at hun ikke liker å prate om det fordi foreldrene hennes kommer til å høre på.

Programlederen lar seg ikke stoppe av den grunn, og spør om Bieber-paret noen gang har hatt en trekant.

- Nei. Vi har jobbet veldig hardt for å komme dit vi er i dag. Vi stoler på hverandre. Tilliten og det båndet vi har er så vakkert, så jeg tror ikke det er noe jeg eller han ville vært komfortabel med.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En video med de to turtelduene viste hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Når modellen så blir spurt om hun har et favoritt sexstilling svarer hun følgende:

- Jeg liker «doggy-style» veldig godt. Men det er ikke sånn at jeg liker bare en ting, og han bare en annen ting.

Svarte på rykteflommen

Videre kan hun avsløre at paret foretrekker å utføre akten på kveldstid, men at en intim morgenstund også kan være fint.

25-åringen røper også at kyssing er viktig for henne, og at det er hennes store «turn-on».

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

I podkasten var det ikke kun sexlivet som ble diskutert.

Hailey kommenterte også påstandene om at hun stjal Justin fra av-og-på-kjæresten Selena Gomez (30) for første gang.

- Nei. Ikke en eneste gang. Æresord, jeg var aldri med han mens han var i noen forhold. Jeg ville aldri gjort det, jeg er oppdratt bedre enn det, sier hun i podkasten.

Videre forteller Hailey at hun kan forstå at folk spekulerte i det, siden de giftet seg kort tid etter bruddet med Gomez.

Stjerneparet giftet seg i 2018, samme år som av-og-på-forholdet med Gomez for alvor tok slutt.

LES OGSÅ: Hinter om flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer