Kevin Lauren og Siv Meyer:

Røper detaljer om samboerskapet

- Vi tråkker ikke oppå hverandre.

KOM SAMMEN: TV-profil, Siv Meyer og artist, Kevin Lauren møtte opp sammen på rød løper. Foto: Helene Kjeldsberg / Se og Hør
KOM SAMMEN: TV-profil, Siv Meyer og artist, Kevin Lauren møtte opp sammen på rød løper. Foto: Helene Kjeldsberg / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke inviterte Sky Agency til kjendisfest på Michaels i Oslo. Blant dem som dukket opp sammen var realityprofil Siv Meyer (25) og artist Kevin Lauren (35). Tidligere i år kunne Se og Hør avsløre at Meyer forlot Stavanger til fordel for Oslo - og skulle flytte sammen med Lauren (35).

Ifølge Lauren skal duoen ha kjent hverandre i en årrekke, nærmere bestemt siden 2015. Samtidig som Meyer måtte flytte til Oslo på grunn av studier, hadde Lauren et stort ønske om å komme seg til storbyen.

BURSDAG: Kevin Lauren hadde bursdag under innspillingen av «71 grader nord - kjendis», og fikk en spesiell bursdagsgave i teltet. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

Under en ferietur i Gdansk kom de derfor frem til at de like gjerne bare kunne flytte sammen.

- Vi ville ha noe stort og fint, og Norge er jo helt sykt i disse dager. Man må nesten være to stykker hvis man skal bo i Oslo, om ikke man vil bo i en søppeldunk, sa Lauren til Se og Hør under kjendisfesten forrige uke.

Brukte 200 000 på hotell

Ifølge duoen skal leiligheten de bor i være prissatt til mellom 13 og 15 millioner.

- Det er jævlig dyrt! Men det skal sies at vi har sykt bra standard på leiligheten, og det er bedre å dele et palass enn å ha et kott alene som jeg pleier å si, forklarte Lauren lattermildt.

IRRITERT: Kevin Lauren og Caroline Nitter fikk eget telt i «71° nord-kjendis». Det skapte problemer. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

Artisten fortalte videre at han har brukt 200 000 kr i året på hotell - en regning han setter pris på å heller betale i leie.

Meyer la til at hun synes det er kjedelig å bo alene, og at hun er veldig glad for at hun fikk artisten med seg på laget.

- Hvordan er det dersom dere har med dere noen hjem?

- Ja, det har vi testet. Det går helt fint, lo Meyer.

- Ja ja, det er ikke noe spesiell ordning. Vi har veldig stor leilighet, og bor på hver vår ende av leiligheten, så vi tråkker ikke oppå hverandre, la Lauren til.

Caroline Nitter var reporter for Se og Hør Reality Awards på Universal og fikk en pikant gave av Erik Sæter, som hun valgte å gi videre til Kevin Lauren. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Samboerne avkreftet derimot noe romanse dem imellom, og påpekte at de bare er gode venner.

LES OGSÅ: Her er Alexandras hemmelige flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer