Sophie Elise Isachsen:

Røper detaljer om romansen

- Sitter langt inne.

KJENDISFLØRT: Sophie Elise Isachsen forteller ærlig om romansen med Ludvik Schanke Blunck. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJENDISFLØRT: Sophie Elise Isachsen forteller ærlig om romansen med Ludvik Schanke Blunck. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Onsdag denne uken var det duket for storslått åpning av Petter Stordalens (59) hotell Sommerro i Oslo. I klassisk Stordalen-stil lå alt til rette for en skikkelig festaften, og til den røde løperen strømmet «The Great Gatsby»-utkledde kjendiser.

Én av de som tok turen var influenser Sophie Elise Isachsen (27). Tidligere denne høsten kunne Se og Hør avsløre at det virket å være en romanse på gang mellom 27-åringen og kjendissønnen Ludvik Schanke Blunck (25). Det etter at duoen ble observert kyssende på en annen kjendisfest - Ascheougs hagefest.

ROMANTISK: Ludvig og Sophie Elise tilbrakte mye tid sammen under Aschehougs hagefest tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ROMANTISK: Ludvig og Sophie Elise tilbrakte mye tid sammen under Aschehougs hagefest tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Da Isachsen møtte opp på Stordalen-festen ble hun naturligvis konfrontert med romansen av TV 2 - og da delte influenseren gladelig et lite innblikk i kjærlighetslivet.

GIKK FEIL: Influenser Sophie Elise Isachsen var på plass på den røde løperen før åpningen av Petter Stordalens nye hotell, Sommerro, på Solli plass. Der delte hun sin verste hotellhistorie. Video: Luna Lea. Vis mer

- Han er veldig privat og det er jeg glad for. Han har vokst opp med en familie som er kjent og har vært i det siden han var liten, og jeg tror at det er en av mange grunner til at det funker bra mellom oss - han bryr seg ikke om det, fortalte Isachsen overfor kanalen.

25-åringen er sønn av Guri Schanke (60) og Øivind Blunck (71). Hun forteller at hun har kjent han siden de var unge, da han var en god venn av hennes fetter. Hun har også møtt familiens hans.

- Guri er jævlig kul og bryr seg mye om ting jeg bryr meg om (...). Det er digg å komme inn i en familie som skjønner hva jeg holder på med og forstår, slik at når jeg går gjennom store ting så må jeg ikke forklare - de bare skjønner. Og det er veldig fint. Det er et sted jeg kan få råd og sånn, så det er veldig bra.

REHAB: Sophie Elise Isachsen ble i sommer lagt inn på rehabilitering for rus. Da hun gjestet Lindmo snakket hun om opplevelsen. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Når det kommer til ståa mellom Isachsen og kjendissønnen understreker hun at de har det veldig fint, men at de foreløpig ikke identifiserer seg som «kjærester».

- Det sitter langt inne for meg det med å være kjærester eller ikke, fordi det er liksom så stort å bekrefte. Men jeg har det veldig fint og er mye med han, sa Isachsen til TV 2.

LES OGSÅ: Derfor fjernet hun Davids initialer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer