Sophie Elise Isachsen:

Røper detaljer om romansen

- Sitter langt inne.

KJENDISFLØRT: Sophie Elise Isachsen forteller ærlig om romansen med Ludvik Schanke Blunck. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJENDISFLØRT: Sophie Elise Isachsen forteller ærlig om romansen med Ludvik Schanke Blunck. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Onsdag denne uken var det duket for storslått åpning av Petter Stordalens (59) hotell Sommerro i Oslo. I klassisk Stordalen-stil lå alt til rette for en skikkelig festaften, og til den røde løperen strømmet «The Great Gatsby»-utkledde kjendiser.

Én av de som tok turen var influenser Sophie Elise Isachsen (27). Tidligere denne høsten kunne Se og Hør avsløre at det virket å være en romanse på gang mellom 27-åringen og kjendissønnen Ludvik Schanke Blunck (25). Det etter at duoen ble observert kyssende på en annen kjendisfest - Ascheougs hagefest.

Da Isachsen møtte opp på Stordalen-festen ble hun naturligvis konfrontert med romansen av TV 2 - og da delte influenseren gladelig et lite innblikk i kjærlighetslivet.

- Han er veldig privat og det er jeg glad for. Han har vokst opp med en familie som er kjent og har vært i det siden han var liten, og jeg tror at det er en av mange grunner til at det funker bra mellom oss - han bryr seg ikke om det, fortalte Isachsen overfor kanalen.

25-åringen er sønn av Guri Schanke (60) og Øivind Blunck (71). Hun forteller at hun har kjent han siden de var unge, da han var en god venn av hennes fetter. Hun har også møtt familiens hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.