Joe Jonas og Sophie Turner:

Røper detaljer om kjendisbryllupet

- Vi skal gifte oss i år.

BLIR MANN OG KONE: Stjerneparet Joe Jonas og Sophie Turner planlegger bryllup. Her er de sammen under etterfesten til årets Oscar-utdeling i februar. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Stjerneparet Joe Jonas og Sophie Turner planlegger bryllup. Her er de sammen under etterfesten til årets Oscar-utdeling i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2017 kom den hyggelige annonseringen om at «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) og artisten Joe Jonas (29) skulle gifte seg.

Nyheten om forlovelse kom under ett år etter at de to viste seg sammen for første gang.

«Hun sa ja», skrev Jonas til et bilde som viste to hender som hvilte oppå hverandre, hvor den øverste bar en ring med en glitrende diamant. «Jeg sa ja», delte Turner på sin profil med identisk bilde.

View this post on Instagram

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Kort tid etter forlovelsen fortalte skuespilleren til Marie Claire at hun hadde funnet sin sjelevenn:

- Det er fantastisk å være forlovet. Jeg vil ikke si at jeg har oppnådd noe, men jeg har funnet min sjelevenn. Det er litt som å finne et hus du vil bo i for alltid, og det gir meg en slags ro.

FORELSKET: Sophie Turner og Joe Jonas avbildet sammen under US Open i 2018. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Sophie Turner og Joe Jonas avbildet sammen under US Open i 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sommerbryllup

Paret har derimot holdt detaljene rundt bryllupsplanleggingen tett til brystet, før Sophies livsstils-coach, Mike Bayer, delte en video av duoens bryllupsinvitasjon på Instagram.

Her rakk en rekke fans å få med seg påskriften «Sophie og Joe 2019 Frankrike», før innlegget ble fjernet.

Mandag åpnet den kommende brudgommen seg selv om det forestående bryllupet.

- Vi skal gifte oss i år. Det blir et sommerbryllup. Jeg gleder meg, det kommer til å bli skikkelig gøy, fortalte Joe Jonas da han gjestet «The Late Late Show», ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi skal ha et Flag Rugby Game (en barnelek, inspirert av vanlig Rugby, hvor begge kjønn deltar og det er ingen fullkontakt, journ. anm.) i bryllupet, så hvis alle forloverne mine dukker opp med blå øyne og brukne armer blir jeg veldig stolt, la han til.

DILEMMA: Tidligere Miss Universe Mona Grudt jobber i dag med bryllupsplanlegging profesjonelt. Men hvordan ville hun taklet pinlige skrekkscenarier i sitt eget bryllup? Slik svarer hun på våre bryllupsdilemmaer! Video: Mortein Eik/ Nicolai Aagaard Reporter: Gro Kristin Hære Vis mer

Lillebroren giftet seg først

Sophie Turner er best kjent for rollen som Sansa Stark i suksesserien «Game of Thrones», og regnes for tiden som en av Storbritannias mest ettertraktede skuespillere.

Joe Jonas gjorde seg først bemerket på midten av 2000-tallet, i den amerikanske musikkgruppa Jonas Brothers - som i tillegg til Joe består av brødrene hans, Nick (26) og Kevin Jonas (31).

Bandet ble oppløst i 2013, og trioen har seinere satset på solokarrierer - før det nylig ble kjent at de gjør comeback.

Saken fortsetter nedenfor.

I desember giftet Joes lillebror, Nick Jonas (26), seg i en overdådig seremoni med skuespilleren Priyanka Chopra (36). Og for stjerneparet holdt det ikke med bare en feiring. De holdt nemlig to seremonier i India - en indisk, og en mer tradisjonell amerikansk.

- Det er viktig for Priyanka å ha en indisk seremoni som hedrer hennes arv og kultur, og det er viktig å også ha en vestlig seremoni som hedrer Nicks kristne oppvekst. Derfor gjør de begge deler, fortalte en kilde til People i desember.

Saken fortsetter nedenfor.

- Enklere å date en som forstår bransjen

Romansespekulasjonene mellom Sophie Turner og Joe Jonas begynte å svirre allerede høsten 2016, men det var først i mai året etter at paret omsider brøt tausheten. Den gang fortalte «Game of Thrones»-profilen at hun så flere fordeler av å være sammen med en annen berømt person.

- Jeg synes det er enklere å date en som forstår bransjen, og som er i samme verden. Man har forståelse for at man ikke kan se hverandre hele tiden, fortalte hun til InStyle, og fortsatte:

- Man føler seg ikke som en idiot om man sier: «Agenten min sier at jeg ikke kan gjøre dette...».

LES OGSÅ: Paris Jackson frykter for karrieren etter sjokk-dokumentaren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer