Jakob Oftebro:

Røper detaljer om intimscener

Jakob Oftebro er klar for ny sesong av «Hamilton». Dette sier han om de intime scenene.

NY SESONG: Jakob Oftebro er for tiden aktuell med en ny sesong av serien «Hamilton». Foto: Morten Eik / Se og Hør
NY SESONG: Jakob Oftebro er for tiden aktuell med en ny sesong av serien «Hamilton». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Skuespiller Jakob Oftebro (36) har hatt en rekke store roller. Nå er han aktuell i sesong to av «Hamilton», som har premiere på TV 2 18. april.

Seerne kan glede seg til et gjensyn med den barske agenten, og nok en gang blir han selvfølgelig satt på prøve og får servert en rekke utfordringer han må komme seg gjennom.

Siden forrige gang TV-seerne møtte Hamilton har han nå forelsket seg i Lycke, som spilles av Félice Jankell (30). Det blir med andre ord både romantikk og noen intime scener.

- Noe av det vanskeligste

For de som lurer på hvordan Jakob Oftebro selv synes det er å spille inn slike scener, kan han nå overfor Se og Hør lette på sløret om utfordringen.

- Sånne ting kan ofte være noe av det vanskeligste. Bare fordi det er vanskelig å få til at det skal bli naturlig, sier Oftebro når Se og Hør møter ham i Oslo i forbindelse med pressedagen for seriens andre sesong.

Han forteller at Jankell var «superkul» og at det gikk fint å spille kjæresten hennes. Oftebro forklarer samtidig at også intime scener har blitt som å gjøre en slags stuntscene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer