Karianne Vilde Wølner:

Røper detaljer om graviditeten

- Brakk meg av absolutt alt.

VENTER BARN: Karianne Vilde Wølner venter sitt første barn med forloveden Kristian Spetalen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
VENTER BARN: Karianne Vilde Wølner venter sitt første barn med forloveden Kristian Spetalen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i slutten av juni at tidligere «Farmen»-deltaker og «Torpet»-vinner Karianne Vilde Wølner (28) kunne røpe at hun og kjæresten Kristian Spetalen (26) venter sitt første barn sammen.

Babynyheten kom bare en uke etter de kunne dele en annen hyggelig oppdatering, nemlig at de hadde forlovet seg.

Nå åpner den kommende moren seg om graviditeten så langt, og innrømmer blant annet at hun har slitt med mye kvalme.

ÅPNER OPP: Karianne Vilde Wølner åpner om samboerskapet med Kristian Spetalen. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Kylling-forbud

Det er på Instagrams historiefunksjon Wølner deler siste nytt med følgerne sine. Til et bilde av frokostblandingene coco pops og weetabix forteller hun at disse to er det som preget starten av svangerskapet, da det var det eneste hun klarte å spise.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

27-åringen hadde spesielt store problemer med kylling.

«Brakk meg av absolutt alt. Jeg brakk meg av å se noen andre spise kylling, så det var kylling-forbud i leiligheten her. Bare av å tenke på mat grøsset jeg i hele kroppen», skriver hun videre.

Karianne Vilde Wølner har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

OPPMERKSOMHET: Karianne Vilde Wølner har fått mye oppmerksomhet for sin deltakelse i «Farmen» denne høsten. Men ikke all oppmerksomhet er like hyggelig. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Rød Løper Vis mer

Cravings

Det er ikke uvanlig å utvikle ulike «cravings» gjennom et svangerskap, men ifølge Wølner har hun sluppet billig unna - foreløpig.

«Jeg har ikke hatt noen ekstreme cravings, mye sikkert fordi jeg har vært så dårlig. MEN før vi visste at jeg var gravid fikk jeg en EKSTREM tvang til å kjøpe rødbeter for å ha det på leverpostei??», skriver 28-åringen på Instagram.

«Cravingen» ga seg derimot etter tre små dager. Nå ser det ut til at den verste kvalmen har gitt seg litt, og hun har begynt å lage mat igjen. Da er det en is etter middag som frister mest for Wølner.

NYKOMMER: Det var ikke like enkelt for Karianne Vilde å komme inn på «Torpet» og trioen som hadde blitt etablert der. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Samboere

Det var i mai i fjor at Wølner bekreftet at hun og Spetalen var kjærester. Det gjorde hun overfor TV 2s «God kveld Norge».

- Ja, vi er kjærester, sa hun da via sin manager.

Bare én måned senere hintet Wølner om et mulig samboerskap, da hun la ut bilde av sin egen leilighet i Drammen på Instagram med teksten:

«Jeg selger leiligheten min».

NYKOMMER: Det var ikke like enkelt for Karianne Vilde å komme inn på «Torpet» og trioen som hadde blitt etablert der. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Kort tid senere kunne Se og Hør avsløre at paret skulle ta forholdet et steg videre og bli samboere. Dette bekreftet den tidligere «Farmen»-profilen gjennom sin manager.

Siden den gang har Wølner delt flere bilder av sitt nye hjem som hun deler med Spetalen og sin firbente venn.

LES OGSÅ: - Kroppen min er ugjenkjennelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer