Cecilie Ramona Kåss Furuseth er gravid:

Røper detaljer om graviditeten

Radioprofilen venter sitt første barn.

GLADNYHET: Else Kåss Furuseth gleder seg til å bli tante når søsteren, Cecilie Ramona Kåss Furuseth, blir mamma for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADNYHET: Else Kåss Furuseth gleder seg til å bli tante når søsteren, Cecilie Ramona Kåss Furuseth, blir mamma for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Før helgen kunne radioprofil Cecilie Ramona Kåss Furuseth (36) dele den gledelige nyheten om at hun og kjæresten Anthony Harrison venter sitt første barn sammen.

- Måtte fortelle det

I den nyeste episoden av Furuseths podkast, «The Kåss Furuseths», som hun har med søsteren Else Kåss Furuseth (40), deler den vordende moren flere detaljer om både avsløringen og graviditeten så langt.

36-åringen forteller at hun innså at hun måtte dele nyheten da hun var på butikken og magen begynte å synes.

- Jeg skjønte at nå synes det, for nå hviler genseren oppå magen. Formen tilsier noe mer enn at det bare er pasta og pistasjis, så da måtte jeg bare si det, forteller hun i podkasten.

Radioprofilen deler også detaljer om formen under svangerskapet, og at denne nå begynner å gå seg til.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

- Jeg koser meg og spiser veldig mye pistasjis. Jeg føler meg i ganske ok form nå, men har vært i jævlig form - det må være lov å si. Det er vanlig har jeg skjønt, men nå går det veldig fint og det blir en koselig høst, sier hun i samtalen med søsteren.

Hun avslørte graviditeten ved å dele et bilde av den voksende babymagen sammen med kjæresten - som hadde på seg en penisdrakt.

«Gleder meg til jul, jeg», skrev hun til bildet hvor hun holder rundt magen.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Blir tante

At Cecilie nå skal bli mamma, betyr også at Else skal bli tante. Sistnevnte forteller at hjertet nesten sprekker og at hun holder på å boble over av glede.

- Det er en gledens tid. Dette blir første gang du gir meg en julegave jeg ikke har lyst til å gi tilbake, sier Else i episoden.

Da 36-åringen avslørte babynyheten gjorde kjæresten det sammen på sin Instagram-profil. Der kom det også fram at terminen er i desember.

- Det gikk bra

Paret møttes i fjor sommer, og i november avslørte Cecilie i en episode av «Ida med hjertet i hånden» at hun var svært forelsket. Hun erkjente videre at forelskelsen gjorde henne sårbar i begynnelsen.

- Vi hadde vært på to dater da det kom en sak på nrk.no om at jeg er bipolar. Da satt jeg bare og ventet og lurte på om han kom til å sende melding. Men så gikk det bra, sa hun i podkasten.

I 2019 var hun programleder for NRK-serien «Sinnssykt», der hun møtte unge mennesker som lever med alvorlige psykiske lidelser. Samtidig valgte hun å stå fram med sin bipolare lidelse.

LES OGSÅ: - Folk tror jeg er gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer