Kristin Cavallari:

Røper detaljer om gjenforening med eksen

I august fikk Kristin Cavallari stor oppmerksomhet da hun delte et bilde av seg selv og ekskjæresten. Nå snakker hun ut om møtet.

SNAKKER UT OM MØTET: I august delte Kristin Cavallari et bilde av seg selv sammen med ekskjæresten Stephen Colletti. Nå forteller hun for første gang om gjenforeningen. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB
SNAKKER UT OM MØTET: I august delte Kristin Cavallari et bilde av seg selv sammen med ekskjæresten Stephen Colletti. Nå forteller hun for første gang om gjenforeningen. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

begynnelsen av august skapte realitystjernen Kristin Cavallari (33) store overskrifter i tabloidpressen, etter at hun delte et bilde av seg selv sammen med ekskjæreste og skuespiller Stephen Colletti (34), på Instagram.

Bakgrunnen for den enorme oppmerksomheten var at Instagram-bildet kom bare fire måneder etter at Cavallari og den tidligere NFL-proffen, Jay Cutler (37), delte nyheten om at de skulle skilles etter ti år som par.

Til det ovennevnte bilde med eksen skrev «The Hills»-stjernen følgende:

«2004 eller 2020?!»

Se dette innlegget på Instagram

2004 or 2020?!

Et innlegg delt av Kristin Cavallari (@kristincavallari)

Det tok ikke lang tid før flere begynte å spekulere i kommentarfeltet til bildet, og samtlige stille spørsmål ved om de to hadde funnet tilbake til hverandre.

«Vet dere hvor mye liv dette gir meg?» spurte en av følgerne, mens en annen fulgte opp med:

«Dette gjorde at hjertet mitt hoppet over et slag».

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ikke klar

Verken realitystjernen eller Colletti har uttalt seg om gjenforeningen før nå. I podkasten «On The List» blir nemlig førstnevnte spurt om det mye omtalte bildet med ekskjæresten, noe hun velger å fortelle åpent om.

Cavallari innrømmer i podkasten at hun visste at bildet kom til å lage litt oppstyr, men ikke at det kom til å fange oppmerksomheten til så mange. Realitystjernen kan også røpe at bildet med eksen er det mest likte bildet hennes på Instagram.

ROMANSERYKTER: Instagram-bildet av Kristin Cavallari og ekskjæresten Stephen Colletti fikk flere til å klø seg i hodet over om de hadde funnet tilbake til hverandre. Foto: Jordan Strauss / INVISION / NTB
ROMANSERYKTER: Instagram-bildet av Kristin Cavallari og ekskjæresten Stephen Colletti fikk flere til å klø seg i hodet over om de hadde funnet tilbake til hverandre. Foto: Jordan Strauss / INVISION / NTB Vis mer

- Jeg synes det er veldig flott at folk fremdeles er så investerte og at det tar folk tilbake til den tiden. Og alle bare: «Herregud, er de sammen igjen?» Jeg er veldig glad i Stephen, og 15 år senere er vi fortsatt veldig gode venner, forteller hun i podkasten, ifølge People, og legger til:

- Men, nei. Jeg tok med barna mine til Laguna Beach hvor jeg traff mange mennesker, jeg traff ikke bare Stephen. Så det var en veldig morsom tur, men det er alt det var.

Cavallari er nemlig fast bestemt på at hun ikke føler seg klar for å hoppe inn i et nytt forhold.

- Det jeg gjør akkurat nå er at jeg går gjennom en skilsmisse, og jeg setter meg selv først. Barna mine vil alltid komme først, men utover barna mine, prioriterer jeg meg selv akkurat nå, slår hun fast.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Trekantdrama

Cavallari og Colletti ble et par på videregående, og tv-seerne fikk følge forholdet deres tett i MTV-serien «Laguna Beach».

Samtidig ble man vitne til trekantdramaet som omhandlet de to og realitystjernen Lauren Conrad (34). Da Colletti flyttet for å studere ved University of Southern California, ble det også spikeren i kisten for forholdet med Cavallari.

DEN GANG DA: Kristin (til høyre) sammen med Stephen og Lauren Conrad under MTV Video Music Awards i Miami i 2005. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB
DEN GANG DA: Kristin (til høyre) sammen med Stephen og Lauren Conrad under MTV Video Music Awards i Miami i 2005. Foto: Matt Baron / BEI / REX / NTB Vis mer

- Stephen var det viktigste i livet mitt, og det var ikke noe annet jeg brydde meg mer om. Jeg hatet å krangle med ham på kamera, for jeg følte at det alltid var min skyld, skrev Cavallari om Colletti i boken «Balancing in Heels» ifølge E! News.

Cavallari har det siste halvåret skapt overskrifter ved å være brutalt ærlig om livssituasjonen sin etter samlivsbruddet med Jay Cutler. Nylig røpet hun blant annet at det var hun som bestemte seg for å bryte ekteskapet.

RIV I HJERTET: I Senkveld fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Prøvde i lang tid

Overfor Entertainment Tonight var realitystjernen ærlig om at det ikke var en enkel avgjørelse, og hun avslørte at det faktisk var noe hun hadde tenkt på hver eneste dag i to år.

- Men jeg vet ikke, moren min pleide å si at «du vet når det er på tide». Jeg føler at det var riktig. Jeg visste det, var blant det hun uttalte.

OVER OG UT: Etter ti år som par var det spikeren i kisten for forholdet mellom Jay Cutler og Kristin Cavallari. Foto: Broadimage / REX / Shutterstock / NTB
OVER OG UT: Etter ti år som par var det spikeren i kisten for forholdet mellom Jay Cutler og Kristin Cavallari. Foto: Broadimage / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

Overfor People la hun heller ikke skjul på at de prøvde å få ekteskapet til å fungere i lang tid. Cavallari fortalte at hun fortsatt bryr seg mye om Cutler, og påpekte at hun snakker med ham nesten hver dag.

- Hvert forhold har sine ting. Jeg møtte Jay da jeg var 23 år. Jeg var en baby. Jay og jeg hadde så mye kjærlighet for hverandre, men vi vokste opp. Når du jobber med noe i så mange år, og ingenting endrer seg, tror jeg bare du må ta en beslutning. Vi ønsker alle å være lykkelige, la hun til.

LES OGSÅ: Nettet koker etter gjenforeningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer