Aleksander Hetland:

Røper detaljer om frieriet

Den tidligere svømmeren har fått mange frierbrev under «Skal vi danse»-deltakelsen, men er allerede forlovet.

FORLOVET: Aleksander Hetland forteller til Se og Hør at forloveden er en god støtte under deltakelsen i TV 2-programmet. Foto: TV 2
FORLOVET: Aleksander Hetland forteller til Se og Hør at forloveden er en god støtte under deltakelsen i TV 2-programmet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Skal vi danse»-sesong er for alvor i gang, og lørdag var det tid for den første elimineringsrunden - der Per Sandberg (59) endte opp med å trekke det korteste strået. Dermed er det nå elleve konkurrenter igjen.

Blant kjendisene som fortsatt blir å se på danseparketten de kommende lørdagene, er Aleksander Hetland (36) - som sammen med partneren Nadya Khamitskaya (36) - har danset seg helt til topps på dommernes poenglister i de foregående ukene.

Hetland og dansepartneren imponerte stort allerede i det første programmet, da de fikk niere fra alle dommerne. Dermed ble de raskt stemplet som favoritter til å stikke av med seieren i konkurransen.

FAVORITTER: Allerede i første program imponerte Aleksander Hetland og partneren Nadya Khamitskaya dommerne. Foto: TV 2
FAVORITTER: Allerede i første program imponerte Aleksander Hetland og partneren Nadya Khamitskaya dommerne. Foto: TV 2 Vis mer

- Kommer ikke gratis

Da Se og Hør møtte Hetland lørdag, ble han spurt om favorittstempelet.

- Det blir en dans om gangen, men det er selvfølgelig veldig kult at folk setter pris på og ser den jobben vi har gjort, forteller han, og fastslår:

- Det kommer ikke gratis!

Dansepartneren Nadya Khamitskaya legger til at Hetland legger inn veldig mye trening.

- Jeg trenger jo ikke gjøre noe når det gjelder hard trening, det sørger han for selv. Men jeg lærer ham alt jeg kan, også viser han det. Og det ser ut til å funke, sier Khamitskaya.

Gode tilbakemeldinger

Som følge av deltakelsen i TV 2-programmet, har Hetland også fått enormt med oppmerksomhet fra seerne. Blant annet har han doblet følgerskaren sin i sosiale medier - noe han synes er veldig hyggelig.

- Det viser jo at det er engasjement og interesse for det programmet her, og det er jo litt gøy for meg å vise en annen side av meg selv, også. Prøve noe nytt og få en ny utfordring, og at folk synes det er kult å se på. Så det setter jeg pris på, forteller han.

- Jeg får 99 prosent veldig hyggelige kommentarer om at folk synes det er bra og at de heier på meg. Og det tar jeg til meg, virkelig, legger han til.

SKAL VI DANSE: Det er særlig et spørsmål som får Sandra Borch og dansepartneren i «Skal vi danse»-konkurransen til å bli irritert. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

Fridde på nyttårsaften

Det er liten tvil om at Hetland har fått mye oppmerksomhet og frierbrev etter at det ble kjent at han er blant årets deltakere, men den tidligere svømmerens hjerte er allerede tatt.

Se dette innlegget på Instagram

Afterski w my fav @kristinaeriks

Et innlegg delt av Aleksander Hetland (@alex_hetland)

På nyttårsaften i fjor gikk han nemlig ned på kne og fridde til kjæresten, Kristina Eriksen, og fikk et «ja». Overfor TV 2 har Hetland imidlertid fortalt at forloveden må smøre seg med tålmodighet hva gjelder bryllupsplanlegging.

- Det blir litt outsource akkurat nå. Det største problemet med å være med på «Skal vi danse», er at det blir mye mindre tid, har han sagt til kanalen.

38-åringen er sparsommelig rundt detaljene, men avslører at gode venner var til stede da det romantiske øyeblikket skjedde.

Hetland forteller at forloveden også har vært til stede i salen og heiet på ham, og at hun støtter deltakelsen hans.

- Hun digger at jeg gjør dette, og ser hvor mye glede jeg får fra det. Det blir jo litt mindre tid for oss sammen, men sånn er det jo. Så vi er sammen som et team i det her, forteller 36-åringen, som setter pris på forståelsen fra forloveden sin.

- Man gjør bare «Skal vi danse» én gang, så da skal jeg prøve å gjøre det så godt jeg kan, fastslår Hetland.

LES OGSÅ: Avslører kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer