Aleksander Hetland:

Røper detaljer om frieriet

Den tidligere svømmeren har fått mange frierbrev under «Skal vi danse»-deltakelsen, men er allerede forlovet.

FORLOVET: Aleksander Hetland forteller til Se og Hør at forloveden er en god støtte under deltakelsen i TV 2-programmet. Foto: TV 2
FORLOVET: Aleksander Hetland forteller til Se og Hør at forloveden er en god støtte under deltakelsen i TV 2-programmet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Skal vi danse»-sesong er for alvor i gang, og lørdag var det tid for den første elimineringsrunden - der Per Sandberg (59) endte opp med å trekke det korteste strået. Dermed er det nå elleve konkurrenter igjen.

Blant kjendisene som fortsatt blir å se på danseparketten de kommende lørdagene, er Aleksander Hetland (36) - som sammen med partneren Nadya Khamitskaya (36) - har danset seg helt til topps på dommernes poenglister i de foregående ukene.

Hetland og dansepartneren imponerte stort allerede i det første programmet, da de fikk niere fra alle dommerne. Dermed ble de raskt stemplet som favoritter til å stikke av med seieren i konkurransen.

- Kommer ikke gratis

Da Se og Hør møtte Hetland lørdag, ble han spurt om favorittstempelet.

- Det blir en dans om gangen, men det er selvfølgelig veldig kult at folk setter pris på og ser den jobben vi har gjort, forteller han, og fastslår:

- Det kommer ikke gratis!

Dansepartneren Nadya Khamitskaya legger til at Hetland legger inn veldig mye trening.

- Jeg trenger jo ikke gjøre noe når det gjelder hard trening, det sørger han for selv. Men jeg lærer ham alt jeg kan, også viser han det. Og det ser ut til å funke, sier Khamitskaya.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer