Casper Ruud:

Røper detaljer om forholdet

Den fremadstormende tennisproffen letter på sløret i nytt intervju.

KJÆRESTER: Casper Ruud og Maria Galligani har vært et par siden 2018. Foto: EPA/Peter Schneider/NTB
KJÆRESTER: Casper Ruud og Maria Galligani har vært et par siden 2018. Foto: EPA/Peter Schneider/NTB Vis mer
Publisert

Tennistalentet Casper Ruud (23) har hatt en fenomenal suksess de siste årene, og flere har latt seg begeistre stort over hva den unge stjernespilleren klarer å presetere på tennisbanen.

I podkasten «Må på behandling», ledet av Morten Ramm (44) og Vegar Tryggeseid (35), åpner den unge tennispilleren seg om sporten, suksessen og kjærlighetslivet.

EKSKLUSIV VIDEO: Se det norske tennishåpet Casper Ruud bryne seg på selveste Rafael Nadal på grusen i Roma. Video: Privat Vis mer

- Fikk napp til slutt

Ruud har tidligere holdt kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet og forholdet til kjæresten. Men i podkasten blir han stilt til veggs av programleder Ramm, som blant annet spør han om hvordan forholdet til Galligani utartet seg.

Tennisproffen innrømmer at han tidlig ble begeistret for Galligani, men at han ikke så for seg at han skulle få henne på kroken med det første.

KJÆRESTER: Influenser Nora Haukland bekrefter at hun er kjæreste med Marius Borg Høiby. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

- Vi er begge fra Snarøya. Jeg visste om Maria i mange år før vi ble sammen. Hun er jo to år eldre enn meg, så det er klart at da jeg som 12-13-åring begynte å falle for henne, var jo hun 14-15 år. Hun var antageligvis ikke interessert i gutter som var på min alder da. Men jeg fikk napp til slutt.

Han ønsker imidlertid ikke å utdype hvordan de ble sammen, men kan røpe at de hadde sin første date på tennisbanen, og ble et par sommeren 2018.

Når programleder Ramm spør om han ser for seg at dette forholdet skal vare livet ut med giftemål og alt det innebærer, svarer en åpenhjertig Ruud at han kunne tenke seg å dele livet sammen med sin utkårede Maria.

Se og Hør har vært i kontakt med Casper Ruuds management, men de har hittil ikke besvart våre henvendelser.

I verdenstoppen

Stjerneskuddet fra Snarøya er rangert som nummer to i verden på ATPs verdensranking. Han er Norges første mannlige spiller på Grand Slam-nivå (Grand Slam er et uttrykk i tennis som brukes om å vinne alle de fire viktigste mesterskapene i ett og samme år, journ.anm.) siden slutten av 1990-tallet.

ROMANSE: Influenser Frøya Sofie Winther snakker ut om romansen med Benjamin Ingrosso. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

Ruud er også den første nordmannen som har vunnet en tittel på ATP-touren med seieren i Argentina Open 2020 - en tittel han forøvrig forsvarte i 2022. Han er den høyest rangerte norske tennisspilleren gjennom alle tider og kvalifiserte seg til ATP-sluttspillet i 2021.

Ruud har hatt en eventyrlig suksess de siste årene. Da han møtte sitt store forbilde Rafael Nadal (36) under finalen i Grand Slam- turneringen French Open, på Stade Roland Garros i Paris tidligere i sommer, var kjæresten selvsagt å finne blant publikum på tribunen.

En tilstedeværelse som vakte oppsikt verden over.

Den britiske tabloidavisen The Sun var blant mediene som delte en rekke bilder av paret, samt et større oppslag med tittelen «I LOVE RUU».

VEKKER OPPSIKT: Flere har sperret opp øynene for den vakre blondinen. Foto: Skjermdump fra The Sun.
VEKKER OPPSIKT: Flere har sperret opp øynene for den vakre blondinen. Foto: Skjermdump fra The Sun. Vis mer

«Maria har vært en ivrig tilskuer på Caspers kamper, og parets Instagram-kontoer inneholder begge kjærlige bilder av de to sammen», skrev tabloidavisen på sine nettsider.

Merker en økt interesse

Selv om Ruud og kjæresten Galligani har fått mye internasjonal oppmerksomhet den siste tiden, forteller Ruud i podkasten at det først er nå han merker at interessen for sporten begynner å stige her til lands.

- Jeg tror nordmenn egentlig er ganske «enkle» - har man en egen utøver, er det lettere å følge med. Tennis er jo også en sport som koster mye å drive med og satse på fra ung alder. Du må betale for trener og baneleie. Og så krever det sitt fra en forelder også. De må investere både tid og midler til å følge opp barnet.

LETTKLEDD: Tidligere tennisspiller Ashley Harkleroads (37) karriere har tatt en uventet vending. Video: Tiktok / @Ashley_harkleroad Vis mer

Ruud mener at det på nåværende tidspunkt ikke er et godt nok tilbud for de som vil satse på idretten, selv om han understreker at det finnes noen tilbud.

LES OGSÅ: Mette-Marit til Casper finale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer