Casper Ruud:

Røper detaljer om forholdet

Den fremadstormende tennisproffen letter på sløret i nytt intervju.

KJÆRESTER: Casper Ruud og Maria Galligani har vært et par siden 2018. Foto: EPA/Peter Schneider/NTB
KJÆRESTER: Casper Ruud og Maria Galligani har vært et par siden 2018. Foto: EPA/Peter Schneider/NTB Vis mer
Publisert

Tennistalentet Casper Ruud (23) har hatt en fenomenal suksess de siste årene, og flere har latt seg begeistre stort over hva den unge stjernespilleren klarer å presetere på tennisbanen.

I podkasten «Må på behandling», ledet av Morten Ramm (44) og Vegar Tryggeseid (35), åpner den unge tennispilleren seg om sporten, suksessen og kjærlighetslivet.

- Fikk napp til slutt

Ruud har tidligere holdt kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet og forholdet til kjæresten. Men i podkasten blir han stilt til veggs av programleder Ramm, som blant annet spør han om hvordan forholdet til Galligani utartet seg.

Tennisproffen innrømmer at han tidlig ble begeistret for Galligani, men at han ikke så for seg at han skulle få henne på kroken med det første.

- Vi er begge fra Snarøya. Jeg visste om Maria i mange år før vi ble sammen. Hun er jo to år eldre enn meg, så det er klart at da jeg som 12-13-åring begynte å falle for henne, var jo hun 14-15 år. Hun var antageligvis ikke interessert i gutter som var på min alder da. Men jeg fikk napp til slutt.

Han ønsker imidlertid ikke å utdype hvordan de ble sammen, men kan røpe at de hadde sin første date på tennisbanen, og ble et par sommeren 2018.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.