Caroline Nitter og Cristian Brennhovd:

Røper detaljer om forholdet

- Det er «his way or the high way».

FORELSKET PÅ SKJERMEN: Caroline Nitter og Cristian Brennhovd. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORELSKET PÅ SKJERMEN: Caroline Nitter og Cristian Brennhovd. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjemien var sterk mellom Cristian Brennhovd (22) og Caroline Nitter (23) da de begge deltok i fjorårets sesong av «Ex on the beach: Afterski». Kort tid senere ble realityprofilene kjærester, og deretter samboere.

Når Se og Hør møter stjerneparet på Reality Awards Kick Off på tirsdag, åpner de opp om blant annet samboerskapet, framtidsplaner og et stjernemøte.

SJOKKERER: Reality Awards ble med Caroline Nitter hjem og fikk seg litt av et syn da hun og Cristian Brennhovd åpnet kjøkkenskapet. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Har temperament

TV-stjernene understreker at de trives godt sammen, men at det er visse utfordringer som kommer med å bo under samme tak.

- Det verste med Cristian er hvis han plutselig skal rydde, og så går han i full «diktatormodus». Da skal alt skje, og alt skal vaskes . Hvis jeg ligger på sofaen og slapper av, så må jeg reise meg opp og rydde. Det er «his way or the high way», forklarer 23-åringen om kjæresten.

Brennhovd på sin side, trekker fram Nitters temperament som hennes verste side som samboer.

- Når Caroline leter etter noe, og hun egentlig vet hvor det ligger hen, da blir hun veldig sint. Smeller i ting og roper «faen i helvete».

FLØRT: Cristian Brennhovd, kjent fra «Ex on the Beach», har møtt en ny dame, Caroline Nitter. Visstnok har det ikke vært bare bare, for Caroline er kjenning av Cristians eks, Sandra Fjeldberg. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Han er likevel rask med å rose sin kjære.

- Det beste med Caroline er at hun har veldig mye orden, og skriver alt ned på lister så jeg ikke glemmer noe. Hvis jeg kommer på noe, så sier jeg: «Caroline, skriv det ned», og da er hun veldig flink til å huske det, for jeg er veldig dårlig til å huske ting.

- De er prøvekaniner

På spørsmål om hva som blir neste steg i forholdet, røper «Ex on the Beach»-profilene at de begge ønsker seg hund. Selv om Nitter og Brennhovd er enige om at de enn så lenge ikke har tid, er de fremdeles uenige om hva slags hund framtida bringer.

SAMMENBRUDD: Caroline Nitter hadde noen minneverdige sammenbrudd i «Ex on the Beach Afterski». Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

- Han vil ha stor hund, jeg vil ha en liten hund, så da har vi et lite problem - derfor blir det ikke hund, forklarer Nitter.

Også når det gjelder navn på den eventuelle firbeinte vennen, kommer paret heller ikke Ptil enighet.

- Er dere like uenige om framtidige barnenavn?

- Hvis det er jente så får hun bestemme, hvis det blir gutt så får jeg bestemme, forklarer Brennhovd.

OPERERES PÅ TV: I «Ex and the City» følger vi realityprofiler i deres daglige liv, og vi får bli med Caroline Nitter når hun skal ta et kosmetisk inngrep. Hun er forberedt på å få hat. Video: Rød Løper Vis mer

Enn så lenge er ikke barn noe stjerneparet har i tankene. Først vil de se hvordan et annet «Ex on the Beach»-par, de kommende foreldrene Linn Wøyen Lenes (22) og Øystein Solberg (25), takler foreldrerollen.

- De er prøvekaniner, skyter Nitter inn.

Møtte Haaland

Før eventuelt bikkje og barn, vil trolig Nitter og Brennhovd nyte livet videre som to globetrottere. På Instagram deler realityparet stadig bilder fra sine mange utenlandsreiser. Nylig kom paret hjem etter tre uker i varmere strøk.

- Vi har akkurat vært i Marbella i tre uker, så det er mye spennende som skjer i sommer, forteller Brennhovd.

I kjent stil sjekket kjæresteparet ut Marbellas nattklubbliv. Der fikk de øye på et kjent fjes.

- Høydepunktet i Marbella var å møte Haaland, forteller Brennhovd til Se og Hør, og forklarer nærmere:

SETTES UT: I «Ex and the City» får Linn Wøyen Lenes kjæresten til å svette når hun forteller om resultatet av en graviditetstest. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Vi var på et utested som heter Momento, der står han plutselig bare å steker ved DJ-en. Så jeg bare går rett bort: «Halla, hva skjer?».

- Hang dere med ham?

- Vi sa bare hei og plaget ham litt. Det var det vi gjorde, forteller Brennhovd.

- Han kjente meg igjen faktisk, så det var lættis.

LES OGSÅ: Får «kjeft» av presidentdatter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer