«Farmen»-Thor:

Røper detaljer om forholdet

- Vi har brukt god tid, bedyrer den tidligere «Farmen»-profilen.

FANT KJÆRLIGHETEN: Det var i fjor sommer at Thor Haavik og Julie Teige bestemte seg for å bli kjærester. Foto: Privat
FANT KJÆRLIGHETEN: Det var i fjor sommer at Thor Haavik og Julie Teige bestemte seg for å bli kjærester. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Thor Haavik (28) ble for alvor et kjent fjes for mange under «Farmen» i 2020, der han blant annet tok seg tid til å døpe én av de andre deltakerne, Kjetil Kirk (29) til stor glede for TV-seerne.

Etter å ha kommet hjem fra gården begynte Haavik sitt virke som prest med full kraft. Og som om ikke det er nok ble det i fjor høst kjent at 28-åringen har fått seg kjæreste - sin første noensinne.

«Venner, her kommer en personlig gladnyhet: Julie er kjæresten min», skrev han den gang under et bilde av seg selv og sin nye flamme.

Møttes i Bergen

Godt over et halvt år er gått siden forholdet ble gjort offisielt. Til Se og Hør forteller den tidligere «Farmen»-deltakeren at han og Julie Teige (23), som er hennes fulle navn, egentlig ble kjærester 2. juli i fjor, men at de bevisst valgte å vente med å gå ut med nyheten.

- Det har vært et veldig spennende år. Vi har brukt god tid på å bygge en relasjon sammen og snakke om fremtiden og slikt. Det har vært utrolig fint, forteller Haavik, som møtte sin kjæreste i Bergen, der hun bor og utdanner seg til lærer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer