Maria Stavang:

Røper detaljer om forholdet

Maria Stavang letter på sløret om samboerskapet til kjæresten Magnus Devold.

AVVIST: Maria Stavang får ikke med seg kjæresten Magnus Devold hjem til jul. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope. Klipp: Celina Morken Vis mer
Publisert

Denne uken var det duket for nyåpningen av den nye flaggskipsbutikken til den svenske kosmetikkgiganten Lyko, midt på Karl Johan i hjertet av Oslo.

Som kjent er Lyko en av de store samarbeidspartnerne til en rekke kjendiser og influensere. Og i den anledning dukket blant annet komiker Maria Stavang (26) opp på den røde løperen med full energi.

Det var tydelig at 26-åringen gledet seg stort til å feire den nye lanseringen. Samtidig lettet hun også på sløret om hvordan det går med samboerskapet til komikerkollega og kjæreste Magnus Devold (34).

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

- Nyser veldig høyt

Det var i september i fjor at komikerduoen bekreftet at de hadde blitt kjærester. Kort tid senere røpet duoen at de tatt forholdet enda et steg videre ved å kjøpe leilighet sammen.

Den sprudlende TV-profilen som var kledd i en grønn, hvit og fluffy kjole, var klar for å ta over dansegulvet på Lyko-eventet. På spørsmål om hvordan samboerskapet går, svarte hun lattermildt:

- Det går veldig fint. Vi har bodd sammen en god stund nå, og vi har det hyggelig og trygt sammen, hvor vi betaler lån og har felleskort.

VOKSENSMERTER: Maria Stavang er klar med sitt eget program, «Voksensmerter», og i første episode plasserer hun Magnus Devold, daværende venn og nåværende kjæreste, i en løgndetektor. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Har det oppstått noen krangler?

- Han vil ikke ha barn, nei da, jeg tuller bare. Den eneste krangelen vi har er at jeg synes menn nyser veldig høyt, og det gjør han også. Senest i dag spurte jeg om han måtte gjøre så mye ut av seg når han nyser, fortsatte Stavang, mens hun demonstrerte hvordan man ifølge henne absolutt ikke burde nyse.

- Ellers er jeg veldig rotete. Jeg er ekkel, liksom, la hun spøkefullt til.

- Kan bare drite i

Nå som julen nærmer seg med stormskritt, kunne Stavang også avsløre om de to har tenkt til å feire jul sammen i år.

- Jeg er sammen med et enebarn, så jeg kan bare drite i at jeg får han til Bergen. Så det blir nok jul med foreldrene mine på Vestlandet i år. Kanskje når vi får oss bil - da må han feire jul med meg, fortalte hun.

KJÆRESTER: Denne uken gjester Maria Mena «Senkveld», der snakker hun om kjæresten. «Senkveld med Helene og Stian» ser du på TV 2 fredag kl. 22.15. Video: TV 2 Vis mer

- Hva ønsker du deg til jul av Magnus?

- Til jul ønsker jeg meg en ladestasjon som du kan ha mobilen og Apple Watch i. Ellers ønsker jeg meg et matkurs, voksen ting, vet du. Jeg har lyst til å bli god til å lage mat. Også fred i verden, avsluttet hun.

LES OGSÅ: Viser endelig frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer