Charlotte Hvide Smith:

Røper detaljer om forholdet

Tobarnsmoren deler åpenhjertig om kjærlighetslivet og morsrollen.

SAMBOERE: Truls Svendsen og Charlotte Smith ble sammen i 2017. Nå røper sistnevnte detaljer om forholdet. Foto: Tore Skaar
SAMBOERE: Truls Svendsen og Charlotte Smith ble sammen i 2017. Nå røper sistnevnte detaljer om forholdet. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2017 ble det kjent at programleder Truls Svendsen (49) og kjæresten Charlotte Smith (34) hadde funnet lykken, og senest i fjor kunne paret glede seg over sin andre familieforøkelse.

Samboerne deler nemlig den to år gamle datteren, Eva, og Annie på ni måneder, samt hunden Dex.

I et intervju med KK spoler nå Smith tilbake i tid, og deler åpenhjertig om forholdet til komiker-kjæresten og de vanskelig svangerskapene.

Ikke planlagt

Forholdet mellom Smith og Svendsen ble kjent etter at Dagbladet ved en glipp omtalte sistnevnte som singel.

Den gang hadde han gitt et intervju til Dagbladets lørdagsmagasin, og Svendsen reagerte med å vise fram og skryte av kjæresten sin på Instagram:

«Leste plutselig på forsida av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget, og bekreftet med det at han var i et forhold.

Overfor magasinet røper nå 34-åringen at hun hadde kjæreste frem til to måneder før hun møtte Svendsen for første gang, og beskrev seg selv som «nysingel».

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Hun skal imidlertid ikke ha hatt «Truls ala Hellstrøm»-stjernen i kikkerten da hun var sammen med ekskjæresten.

- Jeg tenkte at Truls var en veldig fin fyr. Jeg syntes han var morsom på TV, men det var ikke sånn at jeg tenkte at dersom jeg ble singel så skulle jeg prøve meg på Truls, liksom, sier Smith, og legger til at ekskjæresten og samboeren kommer godt overens.

Slik skulle det imidlertid bli, og i dag bor den lille familien i et hus på Oslos vestkant.

Se og Hør har vært i kontakt med Smits manager som sier at hun ikke ønsker å gi kommentar.

Utfordrende svangerskap

Det er trolig en travel hverdag for tobarnsforeldrene, og Smith legger ikke skjul på at de to svangerskapene også har vært vanskelige for henne. Gravidetene har nemlig medført både smertefulle og varige men.

- De delte magemusklene gjør at jeg ikke har kjernemusklaturen, så kroppen min er egentlig som en gravid persons kropp fortsatt. Jeg har mye bekkenløsningssmerter og plager med magen.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

34-åringen skal også ha kjent på forventningspress under graviditeten. Da hun var gravid med lille Annie var det blant annet vanskelig for henne å dele innlegg i sosiale medier.

- Da jeg så andre gravide som var ute og gjorde ting, og så dødsfreshe ut, ble jeg liggende å kjenne på en følelse av alt jeg selv ikke fikk til. Den følelsen der er ikke spesielt god, og det er det som er litt skummelt med sosiale medier. Da følte jeg meg helt på bånn kostet det å dele fra graviditeten, men jeg delte likevel et bilde fra sengen da jeg ikke hadde det bra.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

LES OGSÅ: - Charlotte var bekymret for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer