Cristiano Ronaldo og Georgina Rodríguez:

Røper detaljer om forholdet

- Hennes liv forandret seg fra å ha ingenting til absolutt alt.

STJERNEPAR: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodríguez avbildet i 2019. Foto: Oscar Del Pozo / AFP / NTB
STJERNEPAR: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodríguez avbildet i 2019. Foto: Oscar Del Pozo / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Cristiano Ronaldo (36) blir ikke bare å se på fotballbanen for Manchester United i nærmeste fremtid. Nå skal nemlig verden få et innblikk i 36-åringens kjærlighetsliv i en ny Netflix-dokumentar.

Det har Ronaldos bedre halvdel, Georgina Rodríguez (27), tidligere bekreftet på sin Instagram.

Dokumentaren, som har fått navnet «Jeg er Georgina», skal i all hovedsak handle om Rodríguez selv, men tar også for seg forholdet til de to stjernene.

Snudd på hodet

I dokumentarserien skal man få et innblikk i hvordan modellens liv ble snudd på hodet over natten.

Under Venice filmfestival forrige uke tok flere bladet fra munnen om den kommende serien.

- Georgina er helt ærlig og innrømmer i dokumentaren at hennes liv forandret seg fra å ha ingenting til absolutt alt, skal den spanske Netflix-sjefen Álvaro Díaz ha sagt ifølge de spanske avisene El Correo og Vanitatis.

SAMMEN: Paret har vært sammen siden 2016. Foto: NTB
SAMMEN: Paret har vært sammen siden 2016. Foto: NTB Vis mer

I dokumentarserien avslører angivelig Ronaldo og Rodríguez flere detaljer fra forholdet. Ronaldo forteller blant annet om en forelskelse han aldri har kjent på tidligere.

- Det var på brøkdelen av et sekund. Jeg trodde aldri at jeg skulle bli så forelsket i henne. Georgina er kvinnen som jeg er totalt forelsket i, skal 36-åringen ha sagt, ifølge AS.

SYKT: Cristiano Ronaldos sønn, Cristiano Jr, fikk seg Instagram. Og han fikk over én million følgere, på to dager. Vis mer

Foreldre

Tidligere har den portugisiske fotballstjernen gått ut mot rykter om at han har giftet seg med Rodríguez. Paret har vært sammen siden 2016, men skal etter sigende fortsatt ha status som «bare» kjærester.

I 2017 kom nyheten om at paret hadde fått sitt første, og foreløpige, eneste barn sammen. Barnet fikk navnet Alana Martina og er Ronaldos fjerde i rekken.

«Alana Martina har akkurat blitt født. Både Geo og Alana har det bra. Vi er alle lykkelige», skrev Manchester United-spilleren på Twitter den gang.

CARPOOL: Cristiano Ronaldo tok med familien på kjøretur, men ikke alle lot seg imponere over stjernens oppførsel i trafikken. Vis mer

LES OGSÅ: Ronaldos bisarre familie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer