Eric Saade:

Røper detaljer om forholdet

- Egentlig helt styrtforelsket.

HETT PAR: Hanna Schönberg og Eric Saade legger ikke skjul på at de har sterke følelser for hverandre. Foto: Instagram / Hannaschonberg
HETT PAR: Hanna Schönberg og Eric Saade legger ikke skjul på at de har sterke følelser for hverandre. Foto: Instagram / Hannaschonberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar i år bekreftet den svenske artisten Eric Saade (30) at han har funnet kjærligheten på ny etter bruddet med influenseren Nicole Falciani (23).

Det gjorde han i form av et innlegg på Instagram til flere bilder av seg selv sammen med den svenske influenseren Hanna Schönberg (22). Og det er også på Instagram at de to nå røper detaljer rundt kjærlighetslivet deres.

«Helt usminket»

Det var søndag at paret sammen svarte Schönbergs følgere på en rekke spørsmål, ifølge svenske Expressen. På spørsmål om hvordan de traff hverandre, svarer Eric Saade følgende:

«Vi traff hverandre første gang sommeren 2020 på et poolparty med felles venner. Hanna var så behagelig, hun var bare seg selv. Hun var helt usminket og forsøkte ikke gjøre seg til eller noe som helst».

Han fortsetter:

«Det var da jeg visste at jeg kom til å falle for henne om vi noensinne skulle sees igjen».

En annen følger lurer på hva de liker aller best med hverandre.

«Hanna er så vanvittig snill mot absolutt alle. Også mot meg. Hun er en lykkepille for sine omgivelser, i tillegg til at hun er så begavet», svarer 30-åringen, som forteller om hvordan han ser henne jobbe hardt fra morgen til kveld med sin kleskolleksjon.

«Samtidig er hun det mest ydmyke mennesket på jorden. Det beundrer jeg virkelig».

GJENNOMBRUDDET: Eric Saade deltok i Eurovision i 2011 med låta «Popular». Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB
GJENNOMBRUDDET: Eric Saade deltok i Eurovision i 2011 med låta «Popular». Foto: Wolfgang Rattay / Reuters / NTB Vis mer

Første date på Ibiza

En av følgerne spør om hvilken reise som er den beste de har hatt sammen.

«Vår første reise til Ibiza i fjor sommer kommer alltid til å være spesiell for oss», svarer Hanna Schönberg, som legger til at det var Saade som helt spontant spurte om hun ville bli med dit.

«Vi dro dit og hadde på en måte vår første date der. Vi hadde holdt en lav profil i Sverige for å slippe alt sladder. Men vi var egentlig helt styrtforelsket», skriver hun.

OM KJÆRESTEN: Petter Stordalen var blant gjestene på «Senkveld», og der åpnet han seg om kjæresten. Video: TV 2 Vis mer

Romanseryktene mellom Saade og Schönberg begynte å florere i fjor sommer etter at duoen hadde delt flere bilder i sosiale medier fra de samme stedene, blant annet fra nettopp Ibiza.

Ryktene skjøt spesielt fart i oktober da Schönberg delte et bilde på Instagram-story. På bildet kunne man se Saade kysse influenseren på panna.

LES OGSÅ: Har ti år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer