Stina Bakken og PelleK:

Røper detaljer om drømmebryllupet

Influenseren håper å kunne gifte seg neste år.

FORLOVET: Stina Bakken håper å kunne gifte seg neste år. Nå deler hun detaljer om drømmebryllupet. Foto: Privat
FORLOVET: Stina Bakken håper å kunne gifte seg neste år. Nå deler hun detaljer om drømmebryllupet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pandemien har sørget for en hel haug av avlyste festivaler, idrettsarrangement og ikke minst bryllup. Et av de parene som har måttet bite i det sure eplet og avlyse bryllupet, er Stina Bakken (28) og Per Fredrik Åsly (34), eller PelleK som han er bedre kjent som.

- Vi tar ikke sjansen på noe corona-bryllup, så vi venter til verden er normal igjen, sier 28-åringen når Se og Hør slår på tråden.

Nå letter Bakken på sløret og forteller hvordan hun ser for seg at drømmebryllupet skal bli.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Prislapp på 400 000 kroner

Paret, som har vært forlovet siden 2018, har allerede planlagt bryllupet en gang. Da innså de raskt at det kom til å bli et ganske dyrt bryllup.

- Vi begynte å nærme oss en prislapp på 400 000 kroner. Da måtte jeg bare si «STOPP». Det er helt uaktuelt å bruke så mye penger på én dag, forteller influenseren og legger spøkefullt til:

- Det ble så mye greier at jeg til slutt tenkte: «Vi skal ikke bare stikke til Maldivene eller noe», haha.

Nå har de nedjustert budsjettet, og er straks klare for å sette i gang bryllupsplanlegging del to.

FULL FEST: Disse bildene er fra Aleksandr Bolsjunovs bryllupsfest. En fest Johannes Høsflot Klæbo takket nei til. Video: Rødt Kort/Helseth Vis mer

Skikkelig fest

På spørsmål om hva forloveden tenker om bryllupet, er hun full av lovord om sin kommende ektemann:

- Han er verdens mest tålmodige fyr, også er han litt «happy wife happy life», men musikk og underholdning skal han få velge.

Ellers vet bruden selv nøyaktig hva hun vil ha.

Selve seremonien skal foregå på en strand, og bryllupsfesten i en fin hage full av vakre blomster, kanskje en botanisk hage. Og helst skal det være i Vestfold. Og ikke minst - det skal ikke bære preg av smitteverntiltak.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Jeg har lyst på et bryllup hvor vi inviterer absolutt alle, og alle kan ha med seg en ekstra. Vi skal klemme og kose oss og bare ha en skikkelig fest, jeg tror vi trenger dette etter corona.

- Det skal være en veldig «casual» stemning, ikke lange, kjedelige taler og 5-retters middag. Det viktigste er at alle har det gøy, fastslår influenseren.

«Hurra meg rundt»

Det er mye som ska planlegges, og foreløpig har ikke Bakken valgt sin forlover. Hvem det blir får vi vente og se, men den utkårede får i alle fall én viktig oppgave: utdrikningslaget.

- Jeg har veldig lyst på et skikkelig «hurra meg rundt»-utdrikningslag. Det er ikke så viktig at jeg er hovedpersonen, vi kan godt reise på en helgetur og bare feste, forteller hun, men understreker en viktig ting:

- Jeg vil IKKE ha strippere.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Fridde på Times Square

Som tidligere nevnt har Bakken og Åsly vært forlovet siden 2018, og frieriet var av den ekstraordinære sorten.

Paret befant seg i New York og ruslet ned Times Square. Der hadde Åsly planlagt en overraskelse til kjæresten.

På en av de store tavlene som møtte Bakken var det et bilde av henne og kjæresten. Under var det en ny tavle hvor det sto følgende setning:

«Vil du gifte deg med meg, skatten min?».

Bakken delte opplevelsen med følgerne sine på bloggen, hvor hun skrev at det føltes ut som at hun drømte.

«Jeg ble helt målløs. Han fridde! Jeg så helt sjokkert på Per Fredrik og ropte JAAAA!», skrev hun den gang.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Nå krysser de fingrene for at pandemien snart er over og at de får gjennomført bryllupet sitt, som de håper kan stå i august 2022.

LES OGSÅ: - En livslang forpliktelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer