Michelle Obama:

Røper detaljer om døtrene

- Fantastiske kvinner.

FAMILIE: Den tidligere førstedamen, Michelle Obama, legger ikke skjul på at hun har et godt forhold til døtrene sine. Foto: Pete Souza/Rex/NTB
FAMILIE: Den tidligere førstedamen, Michelle Obama, legger ikke skjul på at hun har et godt forhold til døtrene sine. Foto: Pete Souza/Rex/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt tilbake i 2009 da Barack Obama (60) trådte inn i rollen som USAs president, ble også kona Michelle Obama (58) og døtrene Malia (23) og Sasha (20) kjente ansikt verden over.

Til tross for at de to døtrene var vant til et normalt liv, ble det imidlertid snudd på hodet da de flyttet inn i Det hvite hus i en alder av ti og syv år. Selv om det var en stor omstilling, forsøkte Barack og Michelle sitt beste for at barna skulle leve så normalt som mulig.

Siden den gang har de to døtrene holdt lav profil. Nå er de blitt voksne, begynt å studere og fått seg kjærester.

UVENTET: Michelle Obama kastet glans over Grammy-utedelingen i natt. Klipp: Thea Hope Vis mer

- Fantastiske kvinner

Tirsdag gjestet nemlig den tidligere førstedamen «The Ellen DeGeneres Show», hvor hun røper flere detaljer om hvordan det går med døtrene Malia og Sasha i dag.

I intervjuet snakker Michelle blant annet om at begge døtrene nå har flyttet ut av redet - igjen. Det skriver blant andre Entertainment Tonight og Hollywood Life.

- Det var ekstra spesielt å ha dem hjemme da familien måtte være i karantene sammen. Fordi det er gøy å være sammen med dem som voksne. Jeg elsker dem i alle aldre, sier hun, og legger til at de nå studerer på universitetet og er fantastiske unge kvinner.

Videre mimrer hun tilbake til da døtrene var yngre og store fans av det tidligere popbandet «Jonas Brothers». Hun legger ikke skjul på at ting har forandret seg, og nå handler alt om noe helt annet.

- De elsket «Jonas Brothers». Nå tar de med seg voksne menn hjem. Før var det bare fokus på popbandet. Nå har de kjærester og lever virkelige liv, sier hun med et glimt i øyet.

IMPONERER: Barack Obama skulle bare hjelpe Joe Biden i valgkampen, når går denne videoen viralt av den tidligere presidenten. Foto: @barackobama/Instagram. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- De måtte lære seg

Det er ingen tvil om at Michelle er stolt over døtrene sine.

- Jeg lyttet til hva moren min sa da hun oppdro oss. Hun sa: «Jeg oppdrar ikke babyer, jeg oppdrar ekte mennesker til å være ute i verden.» Og jeg hadde det i bakhodet med jentene, innrømmer hun.

I intervjuet følger hun opp med at det var svært viktig for henne å lære Malia og Sasha at de ikke alltid kom til å være i den såkalte boblen i Det hvite hus.

- De måtte lære å re opp sengene sine, de måtte lære å kjøre bil, lære å være medfølende, uavhengige, ansvarlige mennesker. Slik at de kom inn i verden som ansvarlige, medfølende, dyktige mennesker. Og jeg tror de er fantastiske unge kvinner på grunn av det, forklarer Michelle.

SEXSPØRSMÅL: Michelle Obama fikk sex-spørsmål på «Jimmy Kimmel Live!» Video: ABC Vis mer

På spørsmål om hva mannen hennes, tidligere president Barack Obama, hadde drevet med etter livet i Det hvite hus, svarer hun følgende:

- Han er ganske god i golf nå og spiller mye av det. Men han er ikke så flink til å plukke opp etter seg, for det hadde han mye hjelp til før. Han tror han er god til det, men han har bare blitt verre, avslører hun.

LES OGSÅ: - Visste tidlig at hun var den rette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer