Michelle Obama:

Røper detaljer om døtrene

- Fantastiske kvinner.

FAMILIE: Den tidligere førstedamen, Michelle Obama, legger ikke skjul på at hun har et godt forhold til døtrene sine. Foto: Pete Souza/Rex/NTB
FAMILIE: Den tidligere førstedamen, Michelle Obama, legger ikke skjul på at hun har et godt forhold til døtrene sine. Foto: Pete Souza/Rex/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt tilbake i 2009 da Barack Obama (60) trådte inn i rollen som USAs president, ble også kona Michelle Obama (58) og døtrene Malia (23) og Sasha (20) kjente ansikt verden over.

Til tross for at de to døtrene var vant til et normalt liv, ble det imidlertid snudd på hodet da de flyttet inn i Det hvite hus i en alder av ti og syv år. Selv om det var en stor omstilling, forsøkte Barack og Michelle sitt beste for at barna skulle leve så normalt som mulig.

Siden den gang har de to døtrene holdt lav profil. Nå er de blitt voksne, begynt å studere og fått seg kjærester.

- Fantastiske kvinner

Tirsdag gjestet nemlig den tidligere førstedamen «The Ellen DeGeneres Show», hvor hun røper flere detaljer om hvordan det går med døtrene Malia og Sasha i dag.

I intervjuet snakker Michelle blant annet om at begge døtrene nå har flyttet ut av redet - igjen. Det skriver blant andre Entertainment Tonight og Hollywood Life.

- Det var ekstra spesielt å ha dem hjemme da familien måtte være i karantene sammen. Fordi det er gøy å være sammen med dem som voksne. Jeg elsker dem i alle aldre, sier hun, og legger til at de nå studerer på universitetet og er fantastiske unge kvinner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.