Lisa Rinna:

Røper detaljer om datterens brudd

Lisa Rinna avslører hva som ledet opp til bruddet mellom datteren og Scott Disick.

BRUDD: I kjølvannet av bruddet mellom Amelia Hamlin og Scott Disick, røper Lisa Rinna detaljer om hvorfor det ble slutt. Foto: Steven Ferdman/Shutterstock/NTB
BRUDD: I kjølvannet av bruddet mellom Amelia Hamlin og Scott Disick, røper Lisa Rinna detaljer om hvorfor det ble slutt. Foto: Steven Ferdman/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september ble det kjent at den 20 år gamle modellen Amelia Hamlin og «Keeping Up with the Kardashians»-profilen Scott Disick (38) hadde gått fra hverandre. Paret hadde vært sammen i under et år før de gikk hver til sitt.

Den unge modellens mor, Lisa Rinna (58), har tidligere røpet at hun ikke var særlig begeistret over datterens utkårede, og har pekt på blant annet aldersforskjellen og 38-åringens barn som grunnen til dette.

I et intervju med Andy Cohen letter nå Rinna på sløret i forbindelse med det nylige bruddet mellom modellen og «The Lord», skriver E! News.

- Aldri bare én grunn

På spørsmål fra Cohen om hva som ble den utløsende årsaken for stjerneparets brudd, svarer moren:

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Jeg tror du bare må lese det som står i pressen, og det gjorde Amelia, sier tobarnsmoren.

Hun legger til at bruddet var et valg som Hamlin skal ha «tatt helt på egen hånd».

AVGJØRELSE: Det skal ha vært flere grunner til hvorfor paret slo opp tidligere i høst. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB
AVGJØRELSE: Det skal ha vært flere grunner til hvorfor paret slo opp tidligere i høst. Foto: Scott Roth/Invision/AP/NTB Vis mer

Tidligere i år skal angivelig Disick ha vært involvert i en Instagram-skandale, der 38-åringen skal ha sendt noen mistenksomme meldinger til Younes Bendjima om ekskjæresten Kourtney Kardashian (42).

I følge E! News skal meldingene ha omhandlet Kardashian og hennes nylig forlovede, Travis Barker (45), og ble lekket via Bendjimas Instagram-story.

Cohen spør derfor om de lekkede meldingene hadde en innvirkning på stjernenes brudd.

- Vel, jeg tror ikke det hjalp noe særlig. Det er aldri bare én grunn til hvorfor folk slår opp. Du vet, nå er det tid for å leges. Nå er det tid for at alle skal leges, svarer Rinna.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Forlovet

Tidligere denne uken ble det kjent at Kardashian og trommeslageren, Barker, hadde forlovet seg. Det fikk mange til å tenkte på Disick ettersom fansen i en årrekke har holdt fast ved håpet om en gjenforening mellom ekskjærestene.

I forkant av 42-åringens romanse med «Blink-182»-stjernen var Disick også klar på at han kunne tenke seg å være den som gikk ned på ett kne foran Kardashian.

- Jeg elsker deg og er klar for å gifte meg med deg, her og nå, sa Disick til ekskjæresten i en episode av «Keeping Up with the Kardashians», før han vendte seg til resten av familien, og la til:

- Kourtney vet at vi kommer til å gifte oss til slutt og leve et godt liv.

Hamlin, på sin side, skal ha vært glad på de nyforlovedes vegne, og vist sin støtte ved å legge igjen et likerklikk på Kardashians forlovelses-innlegg.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

LES OGSÅ: Endelig er døtrene friske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer