Matoma:

Røper detaljer om da han møtte kjæresten

Musikeren holder ikke tilbake når han forteller om deres første møte.

SYV ÅR: Tom Stræte Lagergren og Maren Sofie Gjertsen møttes en kveld på byen. Syv år senere lever kjærligheten i beste velgående. Foto: Privat
SYV ÅR: Tom Stræte Lagergren og Maren Sofie Gjertsen møttes en kveld på byen. Syv år senere lever kjærligheten i beste velgående. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at musikkprodusenten Tom Stræte Lagergren (30) - best kjent under artistnavnet Matoma - er glad i å snakke. Kanskje spesielt om kjæresten Maren Sofie Gjertsen, som han nå har vært i et forhold med i over syv år.

Idet de snart går inn i sitt åttende år som par, er det lite som tyder på at gnistene er i ferd med å slukne.

Da artisten lørdag gjestet «Kåss til kvelds» kunne han fortelle at de ofte reiser på turer til utlandet. De har blant annet besøkt 45 land sammen.

Under besøket på TV-showt tok Matoma imidlertid sjansen til å mimre litt om hvordan han faktisk møtte Maren - en kveld på byen i Oslo for altså snart åtte år siden.

SAMMEN: Slik ble Live Nelvik og Tore Sagen kjærester. Video: NRK Vis mer

Viktig selfie

Allerede i 2020 kunne samboerparet røpe hvordan de møttes for første gang. Det gjorde de i podkasten «I karantene med Ronny og Tuva».

Den gang kom det frem at duoe traff hverandre tilfeldig på gata etter at Matoma hadde spilt en konsert. Kort tid etter la de hverandre til på Instagram og tok opp kontakten igjen noen uker senere.

Hos «Kåss til kvelds» røper imidlertid musikeren flere detaljer fra kvelden, og forteller blant annet at det hele startet med en selfie.

- Den viktigste selfien i mitt liv var med Maren, kjæresten min. Det var utenfor Vulkan (i Oslo journ.anm.) Jeg sto ute og skulle ta bilder med noen fans, så kommer Maren forbi med en vennegjeng. Klokken var tre på natten og vi var gode i farta alle sammen. Så går de forbi og fniser og peker litt, og da var det ei jeg likte godt - Maren.

KJÆRLIGHET: Sigrid Solbakk Raabe er gjest hos «Lindmo», der forteller hun hvor hun møtte kjæresten . Video: NRK Vis mer

- En flause

Musikeren stoppet og sa hei til Maren, men forteller at dørvakten på utestedet «ødela alt» ved å si hvem han var.

- Det syntes jeg var litt kleint, så da fant jeg opp en historie i farta. Som du skjønner liker jeg å prate, og historien tok fort 20 minutter. Det var noe om at jeg likte å vaske toalettene på Vulkan. Det var en flause da jeg prøvde å imponere Maren.

Den fremtidige samboeren mente heldigvis at Lagergren var søt, og de endte opp med å ta et bilde sammen.

- Sikkert fordi hun syntes litt synd på meg (...) Lang historie kort: Hun tar bilde, stikker på etterfest, så hører jeg ikke noe på tre uker. Så sitter jeg på Instagram, svetter og prøver å finne henne. Så får jeg melding.

Meldingen skal ha bestått av tre korte ord: «Snakkes snart, babe». Paret har som nevnt nå vært sammen i over syv år.

Tom Stræte Lagergren har i skrivende stund ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

LES OGSÅ: - Nesa mi tørket ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer