Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Røper detaljer om bryllupsreisen

Fikk besøk av ubuden «gjest».

HERR OG FRU: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard giftet seg for kort tid siden, og nylig var de på bryllupsreise. Foto: Espen Solli
HERR OG FRU: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard giftet seg for kort tid siden, og nylig var de på bryllupsreise. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

I juni kunne Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55) endelig bli erklært rette ektefolk etter å ha vært forlovet i tre år. Etter både bryllup på Hotel Continental og bryllupsfest på en nattklubb i hovedstaden, var paret klare for å nyte sin første reise som nygift.

I TV 2-serien «Petter og Vendela gifter seg» forklarte Kirsebom at flere har vært nysgjerrige på hvor bryllupsreisen skulle finne sted.

- Alle spør om vi skal til Maldivene eller Miami, Karibien, et eller annet fancy sted. Men vi har leid en hytte på Veierland i Norge, avslørte Kirsebom i seriens siste episode.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

Veierland er en øy like ved Tønsberg, og der skulle det nygifte paret nyte en romantisk hyttetur på det de beskrev som en «fantastisk liten, hvit sørlandshytte»

I «The Pilboms»-podkastens nyligste episode åpner paret nå opp om bryllupsreisen sin.

Besøk av plageånd

Der forteller de også bakgrunnen for hvorfor valget falt på nettopp Veierland. Etter å ha vært på Veierland i fjor, skjønte de at det var det rette stedet å dra på bryllupsreise.

Men alenetiden varte imidlertid ikke lenge. Ifølge paret fikk de besøk av en ubuden gjest: En innpåsliten gråmåke.

Det hele startet da fuglen satte seg tett ved bordet der paret spiste, noe de først ikke tenkte over.

FEIRET SAMMEN: - Nå er det party, party, var Lothepus’ klare budskap da han dukket opp med Hannah Kirsebom Thommessen før bryllupsfesten. Video: Rød Løper. Vis mer

- Så sto jeg inne og skiftet og skulle ta på meg bikini og bade litt, og da skvatt jeg plutselig, for der sto han. Rett inne i stuen, forteller Kirsebom.

Deretter begynte måken, som blir beskrevet som vill, å ta seg til rette i stuen. Pilgaard så seg nødt til å stenge terrassedøren for å slippe unna Måken.

- Hver gang jeg glemte det sto han inne og hakket på sko, kurver og alt som er. Han fantes ikke redd.

Selv da Kirsebom skrek, stirret bare måken tilbake som om det var han som var hyttas rettmessige eier.

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

ELLE-FESTEN: Emilie Stordalen om bryllup og sommerplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Han var jo som en hund, for da jeg lukket terrassedøren så sto han og hakket på vinduet med nebbet i flere timer. Jeg trodde han skulle bli med å legge seg med oss faktisk, minnes Pilgaard.

Til slutt fikk ekteparet jagd ut fuglen, og fikk omsider nyte bryllupsreisen med bading og grilling- selv i regnvær.

Stjernespekket

Paret har med andre ord hatt en innholdsrik bryllupsreise, og tok også med seg en bit av bryllupet på tur: brudebuketten. Den ble til slutt kastet da bryllupsreisen var over.

Som nevnt deltok flere kjente fjes i Vendela og Petters bryllup. Blant kjendisene var Kirseboms forlover Jan Thomas (55) og hans samboer Harlem Alexander (34).

Leif Einar «Lothepus» Lothe (52) fikk på sin side æren av å være ringbærer.

KJÆRLIGHET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard kunne endelig kalle seg for mann og kone etter vielsen som tok sted fredag. Video: Tor Lindseth. Vis mer

Også Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus (44) var i stjernebryllupet, og Noman Mubashir (48) var kveldens toastmaster.

LES OGSÅ: Hoffet med avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer