Kjetil Jansrud:

Røper detaljer om bryllupet

- Det blir en stor begivenhet.

BRYLLUPSPLANER: For ett år siden forlovet Kjetil Jansrud seg med sin utkårede Benedicte Isabel Mortensen. Nå letter han på sløret om bryllupsplanene. Foto: Espen Solli
BRYLLUPSPLANER: For ett år siden forlovet Kjetil Jansrud seg med sin utkårede Benedicte Isabel Mortensen. Nå letter han på sløret om bryllupsplanene. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av november avslørte alpinist Kjetil Jansrud (36) at han hadde forlovet seg med kjæresten Benedicte Isabel Mortensen.

Gladnyheten delte han på Instagram. Der kom det frem at frieriet skjedde for ett år siden. En stolt og forelsket Jansrud mente at det derfor var på tide å dele den gledelige nyheten med alle.

«Noen ganger er det fint å holde på et øyeblikk og dele det med nære venner og familie. Det har gått ett år siden jeg visste at du ville bli konen min og jeg kunne ikke vært mer glad», skrev han.

HYLLES: HBO Max er ute med andre sesong av dating-programmet «12 Dates og Christmas», og det er spesielt én ting seerne er ekstra fornøyde med. Video: Kine Falch / HBO Max Vis mer

- Gleder meg

Overfor Dagbladet røper han nå detaljer om det kommende bryllupet.

- Det blir en stor begivenhet. Vi har vært forlovet i et år. Jeg mener vi er en offisiell familie allerede. Men nå får vi det ned på papiret også, forteller han til avisen.

Jansrud avslører også når bryllupet skal finne sted.

- Det blir på sensommeren neste år. Jeg liker bryllup. Jeg har vært på en del bryllup, og tipper jeg kommer til å elske mitt eget bryllup.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

Når det kommer til hvor bryllupet skal være innrømmer han at dette ikke er avgjort ennå.

- Men det blir sannsynligvis Norge. Det blir fint. Jeg gleder meg, legger han til overfor avisen.

- Flinke til å pleie kjærligheten

Nyheten om at Jansrud hadde funnet kjærligheten med Mortensen ble kjent i april 2017. Året etter fortalte alpinisten, som gjennom store deler av forholdet har vært på reisefot, at han og kjæresten klarte seg fint med avstanden mellom seg.

- Det går veldig bra, vi er flinke til å pleie kjærligheten, delte han den gang med Se og Hør.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatten foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

- Det var ikke noen overraskelse for Benedicte at jeg er mye ute og reiser. Jeg var tidlig ute med å si at «sånn er det». Hun fikk oppleve litt av det sist vinter, og det blir det samme i år. Det har gått veldig bra til nå, la han til.

I fjor fikk paret datteren Frøya sammen.

«Velkommen til verden, Frøya. På søndag opplevde jeg det største øyeblikket i livet. Jeg kan ikke beskrive følelsene av å se Benedicte kjempe gjennom en timelang fødsel, for å så kunne holde datteren vår. Jeg er så stolt av deg. Frøya er perfekt», skrøt den nybakte faren da i et innlegg på Instagram.

LES OGSÅ: Selger huset: - Utrolig trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer