Jenna Dewan:

Røper detaljer om bryllupet

Stjernen avslører spesielle valg for den store dagen.

VORDENDE BRUDEPAR: I fjor forlovet Steve Kazee og Jenna Dewan seg. Nå er de godt i gang med bryllupsplanleggingen. Foto: Skjermdump fra Instagram
VORDENDE BRUDEPAR: I fjor forlovet Steve Kazee og Jenna Dewan seg. Nå er de godt i gang med bryllupsplanleggingen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar i fjor ble det kjent at skuespiller Jenna Dewan (40) hadde forlovet seg med Tony-vinneren Steve Kazee (45). Nyheten om forlovelsen delte førstnevnte i et innlegg på Instagram.

«Et helt liv til å elske og vokse sammen med deg. Du har hjertet mitt», skrev hun den gang til et bilde hvor man tydelig kunne se forlovelsesringen.

Måneden etter fikk paret sitt første barn sammen, sønnen Callum Michael Rebel. Også denne gladnyheten delte Dewan på Instagram til et bilde av seg selv sammen med den nyfødte sønnen.

«Velkommen til verden, lille engel», var blant det 40-åringen skrev.

Med både baby og forlovelse i boks planlegger paret nå bryllup, og i et nylig intervju med The Knot røper Dewan detaljer om det kommende bryllupet.

Skuespilleren innrømmer at det skjedde mye i livet hennes i fjor med både baby, forlovelse og pandemien, og at de derfor ble nødt til å sette bryllupsplanleggingen på pause.

Men nå er de altså i gang igjen.

Det var duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslørte Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Vil donere matrestene

Dewan forteller at hun har et ønske om å reise bort i anledning bryllupet, men påpeker at det viktigste er at det skal være tilstedeværelse og samvær. For henne er et miljøvennlig og intimt bryllup drømmen.

- På denne tiden i livet mitt er jeg definitivt mer interessert i den meningsfulle samlingen i stedet for den overdådige festen. Jeg tror det ville være veldig vakkert å ha en bærekraftig brudekjole, eller jobbe med en designer for å lage noe som er bærekraftig. Jeg elsker også ideen om resirkulerte invitasjoner. Det finnes noen fantastiske måter å jobbe med blomster på, sier Dewan.

40-åringen røper også at hun ønsker å donere matrestene etter bryllupet.

Selv om de minste detaljene ikke har falt helt på plass riktig enda, er Dewan sikker i sin sak på at hun ønsker at datteren Everly (8) skal ha en spesiell rolle i bryllupet.

- Evie ville aldri tilgitt meg hvis jeg ikke lot henne være brudepike. Hun ville aldri snakket med meg igjen fordi det betyr så mye for henne.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Sønnen vil også ha en rolle på den store dagen, men barna er imidlertid ikke de eneste.

- Jeg elsker tradisjonene med å inkludere moren og faren min. Moren til Stevie har gått bort, og det er derfor viktig for meg å inkludere hennes tilstedeværelse i seremonien og å ære henne på en eller annen måte.

GIFTEKLARE: Jenna Dewan og Steve Kazee er i gang med planleggingen av bryllupet. Foto: Splash News / NTB
GIFTEKLARE: Jenna Dewan og Steve Kazee er i gang med planleggingen av bryllupet. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Møter eksmannen i retten

Datteren Everly har Dewan sammen med Hollywood-stjernen Channing Tatum (41). De to gikk hver til sitt våren 2018 etter ni års ekteskap. I etterkant av bruddet har imidlertid duoen slitt med å komme til enighet.

I mai meldte US Weekly at Tatum og Dewan skal møtes i retten, i håp om å løse skilsmissen en gang for alle.

Ifølge rettsdokumentene magasinet har fått tilgang på, skal Tatum og Dewans advokater ha planlagt en fem dager lang rettssak, der de skal forsøke å løse det som gjenstår av arbeid for å få skilsmissen ferdigstilt.

2009: Channing Tatum og Jenna Dewan gikk hver til sitt i 2018. Sammen har de datteren Everly. Foto: Matt Baron / BEI / REX
2009: Channing Tatum og Jenna Dewan gikk hver til sitt i 2018. Sammen har de datteren Everly. Foto: Matt Baron / BEI / REX Vis mer

Det tidligere ekteparet sliter angivelig med å komme til enighet rundt barnebidrag og andre økonomiske problemstillinger, som advokatkostnader og lignende.

Nyheten om rettssaken kom drøyt et år etter at det ble kjent at de endelig hadde kommet til enighet hva gjaldt skilsmissen, og ble erklært ugift, ifølge US Weekly.

Med andre ord skal det ha oppstått komplikasjoner i avtalen etter dette.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», gjennomgikk et dramatisk stilskifte. Det falt ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

LES OGSÅ: «Hemmelig» gift etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer