Scarlett Johansson og Colin Jost:

Røper detaljer om bryllupet

Stjerneparet ga hverandre sine «ja» for fire måneder siden.

NYGIFTE: Colin Jost og Scarlett Johansson ga hverandre sine ja i høst. Her avbildet under Oscar-utdelingen i Los Angeles i februar i fjor. Foto: ACE Pictures/ Shutterstock/ NTB
NYGIFTE: Colin Jost og Scarlett Johansson ga hverandre sine ja i høst. Her avbildet under Oscar-utdelingen i Los Angeles i februar i fjor. Foto: ACE Pictures/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

I oktober i fjor kom den hyggelige nyheten om at Scarlett Johansson (36) hadde giftet seg med «Saturday Night Live»-stjernen Colin Jost (38).

Paret hadde da vært sammen i tre år, og bryllupet ble avslørt på utradisjonelt vis; via Meals on Wheels America. Dette er en organisasjon som jobber for å bekjempe sult og isolasjon blant den eldre generasjonen i USA - en sak de begge brenner for.

- Vi er overlykkelige over å kunne annonsere at Scarlett Johansson og Colin Jost giftet seg i en intim seremoni i helgen. Kun de nærmeste var til stede for å overholde koronarestriksjonen, skrev organisasjonen på Instagram den gang.

«Et veldig godt tegn»

Stjerneparet, som har vært sammen siden 2017, er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, men nå overrasker komikeren med å lette på sløret om detaljer rundt bryllupet.

Jost innrømmer blant annet at beslutningen om å gjøre Johansson til sin kone var «et mye større valg» enn hvordan selve seremonien skulle bli.

- Jeg vokste ikke opp med en forestilling om et drømmebryllup. Jeg så heller for meg min drømmepartner, forteller han til ET Online.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Videre legger 38-åringen til at han hjalp til med bryllupsforberedelsene, men at han selv tenkte mer på hvordan ekteskapet skulle bli, enn selve seremonien.

- Det var viktigere å få til riktig enn noe annet, deler han med nettstedet.

Nå har duoen vært gift i fire måneder, og til tross for at de har fått en annerledes start som mann og kone midt i en pandemi, tror komikeren at ekteskapet er solid.

- Det virker som om det er et bra et. Hvis man klarer seg gjennom denne situasjonen, så tror jeg det er et veldig godt tegn.

SPILLER INN SCENER: Stjerneskuespiller Scarlett Johansson ble sett gå inn og ut av en Joker-butikk på Sæbø i Ørsta onsdag. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Overrasket over frieriet

Det var i mai 2018 at Jost fridde til filmstjernen, og Johansson har tidligere fortalt at hun ble overrasket da det skjedde. Til talkshow-verten Ellen DeGeneres (63) avslørte hun at frieriet var «helt perfekt» og i ekte «James Bond-stil».

- Han er veldig sjarmerende, omtenksom og romantisk. Men jeg ble overrasket. Selv om man på en måte har sett for seg hvordan øyeblikket vil bli, så er det fremdeles vakkert, delte hun, ifølge People, og la til:

- Det var et veldig personlig og spesielt øyeblikk. Når noen forteller deg at de ønsker å tilbringe resten av livet sammen med deg, så er det en kjærlig og spesiell opplevelse.

Mens dette er Colin Josts første ekteskap, så har Scarlett Johansson vært gift to ganger tidligere.

Fra 2008 til 2011 med Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (44), og fra 2014 til 2017 med franskmannen Romain Dauriac (39). Med sistnevnte har hun datteren Rose (7).

LES OGSÅ: Raser mot «trekantdrama»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer