Cecilie Leganger og Hans Petter Gundersen:

Røper detaljer om bryllupet: - Fantastisk

Cecilie Leganger og Hans Petter Gundersen tok bryllupsreisen i hovedstaden.

MANN OG KONE: Hans Petter Gundersen og Cecilie Leganger giftet seg nylig. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
MANN OG KONE: Hans Petter Gundersen og Cecilie Leganger giftet seg nylig. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

COLOSSEUM KINO/HASLE (Se og Hør): I slutten av september kunne den tidligere håndballstjernen Cecilie Leganger (46) og musikerkjæresten Hans Petter Gundersen (68) dele den hyggelige nyheten om at de hadde gitt hverandre sitt ja.

Det avslørte Leganger på Instagram, hvor hun takket alle som hadde feiret den store dagen sammen med dem.

Da Se og Hør møtte det nygifte paret forrige uke i forbindelse med Aksel Lund Svindals (38) nye film i Oslo, lettet de begge på sløret om bryllupsdagen.

- Den var helt nydelig, fortalte Leganger, og la til:

- Det var et fantastisk selskap med venner vi setter stor pris på. Det var utrolig kjekt å få dele det med de vi setter aller mest pris på.

BRYLLUPET: Petter Pilgaard fridde til Vendela Kirsebom i 2019, men har måtte utsette bryllupet pga av pandemien, men nå ser det ut til at de endelig kan gifte seg. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen/Rød Løper/TV 2 Vis mer

Bryllupsreise

Gundersen på sin side beskrev bryllupet som «en legendarisk fest».

- Det var en fantastisk feiring av hele livet egentlig, et liv i kunsten, fortalte han.

Paret kunne også avsløre at de var på bryllupsreise til hovedstaden, hvor turen altså gikk innom Colosseum kino og premiere.

Kort tid etter bryllupet fortalte paret til Se og Hør at det var en svært vellykket dag.

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Vi hadde en liten vielse på dagen med de nærmeste, og så en stor fest med alle venner og familie på kvelden. Det ble en lang dag, så vi er litt slitne i dag, sa Gundersen, som riktignok ikke la skjul på at det var verdt det.

- Det var en fantastisk opplevelse, rett og slett. Vi er veldig lykkelig, det har vi vært hele tiden. Takknemlig for at vi har møtt hverandre, la han til.

Det var i begynnelsen av september i fjor at den tidligere håndballstjernen avslørte at hun hadde funnet lykken med musikkprodusenten, og like før jul kom den hyggelige nyheten om at de to hadde forlovet seg.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

LES OGSÅ: Forlovet på kebabrestaurant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer