Isabel Raad:

Røper detaljer om bruddet

Svarer følgerne etter bruddnyheten.

BRUDD: Isabel Raad og Jack gikk fra hverandre tidligere denne måneden. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BRUDD: Isabel Raad og Jack gikk fra hverandre tidligere denne måneden. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere i august kunne influenser Isabel Raad (28) avsløre at hun og britiske Jack Beaumont (28) hadde gjort det slutt. Det bekreftet Raad selv i et innlegg på Instagram.

«Jeg er ikke lenger i et forhold. Jeg har ikke et vondt ord å si om J (kjæresten, journ. anm) han er et nydelig menneske som jeg har elsket høyt», skrev hun blant annet, og la til:

«Jeg ønsker å få jobbe meg gjennom dette privat, og hadde satt pris på at det ikke spekuleres og spørres om», avsluttet hun.

VISER FREM: Isabel Raad er klar for en ny sesong av «Isabel». I den nye sesong blir vi også bedre kjent med kjæresten Jack. Video: TV 2 Vis mer

Røper detaljer

I tiden etter bruddet har influenseren droppet flere små hint, blant annet da hun gikk ut for å avkrefte noen av ryktene som hadde sirkulert etter at kjærligheten tok slutt.

Nå avslører hun også hvem av de som gjorde det slutt med den andre.

Det gjør hun i kommentarfeltet til en video på TikTok, hvor en følger har spurt om «hvordan noen kan gjøre det slutt med deg, vakre menneske».

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Det var jeg som valgte å forlate forholdet», svarer hun. Det samme skriver hun på en story på Instagram, til et spørsmål om hvordan det føles å bli dumpet.

Til en annen kommentar fra en følger, som sier at hun «ikke tror på kjærlighet etter dette», svarer Raad:

Foto: Skjermdump TikTok
Foto: Skjermdump TikTok Vis mer

«Ikke jeg heller».

På Instagram har også en følger spurt om råd til hvordan man kan håndtere et brudd på best mulig måte. Til det svarer influenseren:

«Ingen anelse. Jeg foretrekker å pakke kofferten og bestille spontane turer og bare leve livet».

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Isabel Raad, foreløpig uten hell.

REAKSJONENE HAGLET: Isabel Raads blogglesere var svært observante da hun delte et helt vanlig antrekksbilde på bloggen. Video: Rød Løper Vis mer

«Ikke start rykter»

Kort tid etter bruddet gikk Raad ut mot alle ryktene som hadde rukket å versere på sosiale medier. Den gang var det åpenbart at hun var lei av spekulasjonene og ryktespredning.

«Jeg blir ekstremt frustrert når jeg ser folk anta ting om bruddet som absolutt ikke er sant», innledet hun, før hun bønnfalte fansen og andre følgere om å ikke spre falske historier.

«Det har ikke vært noe utroskap, eller noe annet «grusomt» som har skjedd. Så vær så snill, ikke start rykter».

«Vær forsiktig med hva dere leser på nett, spesielt hva du tror på. Folk elsker å finne på ting, og jeg stiller meg ikke bak personer som gjør sånt mot en som har betydd alt for meg», avsluttet hun innlegget.

LES OGSÅ: Stjerneparet skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer