«Farmen»-Andrea:

Røper detaljer om bruddet: - Flaut

TV-profilen er glad for å ha fått beviset på at hun faktisk kan forelske seg. Men forholdet har også hatt sin bakside.

TOK SLUTT: Andrea Marie Rosli og Lasse Fredheim er ikke lenger et par. Nå snakker Rosli ut om bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOK SLUTT: Andrea Marie Rosli og Lasse Fredheim er ikke lenger et par. Nå snakker Rosli ut om bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Mandag kom nyheten om at Lasse Fredheim (26) og Andrea Marie Rosli (25) har gått hver til sitt. Det bekreftet det tidligere paret overfor TV 2.

Romantikken blomstret for Fredheim og Rosli under fjorårets «Farmen». Overfor Se og Hør kunne de bekrefte at kjærligheten fremdeles var til stede da de kom ut fra gården.

Nå er altså alt snudd på hodet.

- Magien forsvant

Se og Hør møter den 25 år gamle TV-profilen bare to dager etter at bruddnyheten sprakk, og drøye tre uker etter at hun og Fredheim ble enige om å gå hver til sitt.

SETTES UT: Aleksander Sæterstøl og Aslak Maurstad ble satt ut på direkten under årets «Farmen kjendis»-finalefest. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Hva skjedde, Andrea?

- Jeg synes det er veldig fint at dette bruddet er helt udramatisk. Vi var kjærester, prøvde å få det til å funke, og en periode var det skikkelig fint. Men så er det noe med avstanden også, vi begge var nok ganske dårlige på avstandsforhold, sier den tidligere «Farmen»-deltakeren, som er bosatt i Oslo.

Det som nå er hennes ekskjæreste holder til i Haugesund.

Hun fortsetter:

- Det var rett og slett bare sånn at magien forsvant, og da er det like greit å ta det ved roten og gi seg før det blir stygt. Jeg ønsker Lasse ingenting annet enn godt.

Se og Hør har også vært i kontakt med Lasse Fredheim, som er klar over omtalen i denne saken.

OVERRASKET: En av årets Farmen kjendis-deltakere røper: - Ja, vi er kjærester. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Felles beslutning

Rosli forteller at ryktene såvidt hadde begynt å gå om at de to ikke lenger er et par, og at det da var like greit bare å bekrefte det for å unngå spekulasjoner.

- Folk begynte å skrive til meg at det var lenge siden jeg hadde postet bilder av ham på Instagram. Den delen av det er litt ekkelt synes jeg, det er baksiden av medaljen når man får seg kjæreste på TV. Men da er det også deilig vi fortsatt er venner og snakker sammen. Det er jeg skikkelig takknemlig for, bedyrer den blide realityprofilen.

TOK TIL TÅRENE: Andrea Rosli var svært lei seg da Lasse Fredheim måtte forlate gården i fjor høst. Foto: TV 2
TOK TIL TÅRENE: Andrea Rosli var svært lei seg da Lasse Fredheim måtte forlate gården i fjor høst. Foto: TV 2 Vis mer

- Var det en felles beslutning, vil du si?

- Ja, vi tok initiativ til å avslutte det begge to. Vi snakket sammen og ble enige om at dette var beste løsning.

AVSLØRING: Sofie Karlstad avslører kjærestesmugling på «Farmen kjendis». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Dømte oss rett ned

Hun legger ikke skjul på at det å forelske seg på en gård hundre år tilbake i tid for deretter å bli «allemannseie» ikke bare har vært enkelt.

- Det er veldig, veldig rart. Det kan ikke sammenlignes med noe annet, fordi hele begynnelsen av forelskelsen vår ligger fortsatt på TV 2 Play. Det er også vanskelig å forstå at folk synes det er interessant, samtidig som det er ubehagelig at folk man ikke engang kjenner tror det har skjedd noe spesielt mellom oss når det først er over.

FLØRTET VILT: Lasse og Andrea la ikke skjul på følelsene de hadde for hverandre da «Farmen»-finalen ble spilt inn i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLØRTET VILT: Lasse og Andrea la ikke skjul på følelsene de hadde for hverandre da «Farmen»-finalen ble spilt inn i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Enklere ble det heller ikke når de til slutt måtte krype til korset og erkjenne for allmennheten at det ikke funket som de trodde og håpet.

- Det er litt flaut at det blir slutt så kort tid etter at vi bekreftet at vi var kjærester. Jeg husker jeg leste en del kommentarer i starten, der mange skrev: «Jeg gir det tre uker» og ting som det. Folk dømte oss rett ned. Vi ville likevel prøve, men så fikk de jo likevel rett de nett-trollene.

Men:

- Jeg angrer uansett ikke på noe.

ALDRI SKJEDD FØR: Bøndene på «Farmen kjendis» fikk seg en overraskelse da det plutselig hadde skjedd endringer på markedet. Video: Luna Lea / TV 2 PLAY. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Lærte forelskelse

- Hva har du å si til seere og følgere som mistenker at dette bare var et PR-stunt, Andrea?

- At det absolutt ikke var det, det har jeg bare ikke i meg. Et kjæresteforhold er noe veldig sårbart, og noe hjertet mitt virkelig var inne i. Jeg tror vi begge virkelig var forelsket i hverandre, forteller Rosli, som legger til at hun er skuffet over hvor mye «dritt» folk kan lire av seg.

- Mange kommenterer og slenger med leppen selv etter et brudd... Det kan være fryktelig vondt i utgangspunktet for dem det gjelder, og det bør folk være forsiktige med og rett og slett holde seg for gode til.

Hun legger til at hun kommer til å savne «Farmen»-kjæresten, vennene hans og mest av alt familien hans.

- Hva har du lært eller tar med deg fra denne tiden?

- Jeg tar med meg det at jeg faktisk kan bli forelsket, og det er jeg så glad for at Lasse viste meg. Jeg har aldri brydd meg om en mann på den måten jeg gjorde med ham. På et tidspunkt trodde jeg at jeg ikke kunne bli glad i noen på den måten, forklarer 24-åringen ærlig.

IKKE UTRO: Den store snakkisen fra kjendisnorge, er bruddet mellom Caroline Nitter og Cristian Brennhovd. Vi har møtt dem, og dette sier de selv om bruddet. Reporter og video: Jenny Emilie Aas og Thea Hope. Vis mer

Nå er «Farmen»-Andrea i ferd med å skape et helt nytt kapittel i livet. Snart lanserer hun sin egen kleskolleksjon - Arabella - og ganske nylig opprettet hun også sitt eget AS.

- Jeg har, siden jeg var liten jente, vært veldig opptatt av klær og mote. Så dette gleder jeg meg til! Akkurat nå jobber jeg med en kul høstkolleksjon der noe lanseres allerede i vår, forteller Andrea Marie Rosli til Se og Hør.

Det var Henrik Eijsink (26) som vant høstens «Farmen», etter å ha slått nettopp Rosli i den store finalen.

På innspillingen av Motepolitiet Live med Jan Thomas, kunne Tone Damli røpe det dyreste hun eier. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og hør. Vis mer

LES OGSÅ: - Forberedt på å få dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer